Elisa Viihde

  • 15 helmikuu 2021
  • 2 kommenttia
  • 75 katselukerrat

Käyttäjätaso 3

Elisa viihde hyvä kun kaikki kanavat näkyy netistä mutta on antennillekkin tarve muuten ei näy paikallis lähetykset uutiset yms.  Boxissa saisi olla sianti toiminto että paikallis uutiset yms näkyisi ilman antenniakin. 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4

Elisa Viihteellä lähtökohtaisesti SD-laatuiset peruskanavat tulevat antennikaapelin kautta (jos se on kytketty) ja HD-laatuiset kanavat tulevat netin kautta.

Antennikaapelin kautta digiboksi tunnistaa alueen oikeaksi jolloin alueuutisetkin näkyvät SD-laatuisilla peruskanavilla oikein, mutta liittyen siihen mistä HD-kanavien signaali tulee niin netin yli tulevilla lähetyksillä alueuutiset tulevat oletuksella aina Uudenmaan uutisina.

Jos digiboksiin on mahdollista tökkäistä antennikaapeli tai se on jo kytketty, mutta myös peruskanavilla (kanavapaikat 1, 2, 3...) näkyy jostain syystä Uudenmaan alueuutiset, niin kannattaa napata hetkeksi joko pelkästään digiboksilta nettiyhteys pois tai sammuttaa reitititin tai modeemi mikä jakaa koko kodille verkon jos se on helpompaa ja tämän jälkeen hakea kanavat kokonaan uudelleen niin, että digiboksi ei ole yhteydessä nettiin mutta antennikaapeli on kytketty napakasti. Kun kanavahaku on tehty, netin voi kytkeä takaisin päälle. Näin SD-laatuisten peruskanavien signaalin pitäisi tulla taas antennikaapelin kautta :slight_smile:

Valitettavasti ilman antennikaapelia paikallisuutisia ei pääse ainakaan tällä hetkellä katsomaan teknisten rajoitteiden vuoksi. :confused: Tuosta voi toki tehdä aina idean tänne foorumin Ideapajalle niin ideaa voi mallailla sekä muiden yhteisöläisten että meidän moderaattorien kanssa ja voimme tarvittaessa lähteä kyselemään, että olisiko muutos mahdollista vai mahdotonta toteuttaa joskus tulevaisuudessa!

Käyttäjätaso 3

Minulka näkyy 1-5 kanavapaikat antennin kautta ja loput 6 kanavapaikasta eteenpäin netin kautta koska alueellani ei näy kuin 1-5 kanavapaikat antennilla mutta tämä riittää minulle kun on tämä viihde nään oman alueeni uutiset yms. Ilman viihdettä siis ei näkyisi kaikkia peruskanavia. 

Osallistu keskusteluun