Vastattu

Elisa Viihde Classic digiboksin uusin päivitys

  • 24 August 2022
  • 6 kommenttia
  • 486 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
  • Aktiivinen keskustelija
  • 94 kommenttia

Tänään tullut päivitys boxiin (ei premium) pilasi taas kelaamisen,kelaa tökkivämmin ja bufferointipylpyrä pyörii koko kelauksen ajan.Miksi moinen ärsyttävä pylpyrä edes on keksitty?Miksi ei toteuteta luvattuja parannuksia kuten tallenteesta kuluneen ajan palikan numeroiden suurentaminen sellaiseen kokoon että siitä saisi jotain selvää?Tämäkin lupaus piti toteutua jo vuosi sitten,itse koodaukseen menisi varmaan peräti minuutti.


EDIT 26.8.2022 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 30 August 2022, 16:23

Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Päivityksessä ei ole tietääkseni muutoksia kelaustoimintoihin.

Missä on luvattu muutoksia numeroiden suurentamiseen?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Testasin vielä tuota kelaamista N7800-boksilla. 3x nopeudella pylpyrä pysyy piilossa ja kelaus etenee sujuvasti. 10x nopeudella latausindikaattori tulee näkyville, tämä toimii kuten ennenkin.

Käyttäjätaso 2

Muutoksia luvattu omassa ketjussa.Mulla meni kelaus pilalle tässä päivityksessa.Jos painan kerran eteenpäin niin ei tule pylpyrää jos painan 2 kertaa niin tulee ja pysyy.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Jos löytäisit linkin @hamis22 vielä tuohon vanhaan ketjuun missä on puhuttu noista numeroiden suurentamisesta niin se olisi tosi kiva 🙂 

Hmm. Jos viimeisessä päivityksessä ei kelaukseen ole mitään muutoksia tehty ja testilaitteella ongelmia ei ole niin pitää lähteä rajailemaan tätä sinun digiboksisi temppuilua enemmän. Nyt olisi tärkeää tehdä ensin vianrajaustoimenpiteet digiboksille, täältä löytyy perustoimenpiteitä mitkä kannattaa aina kokeilla jos digiboksi kiukuttelee millään tavalla. Erityisesti digiboksin resetointi eli palauttaminen tehdasasetuksille, sekä digiboksin sisäisen muistin alustus olisi nyt tosi tärkeää kokeilla, ylläolevasta linkistä löytyy ohjeet molempiin toimenpiteisiin. 😊

Tuolle voisi myös pakottaa niin kutsutun virtabuutin, kas näin: 

 

Ota digiboksista virtajohto irti ja paina digiboksin virtanappi pohjaan, jatka napin painamista kunnes olet saanut virtajohdon napakasti takaisin kiinni. Voit vapauttaa virtapainikkeen parin sekunnin kuluttua johdon asettamisen jälkeen, mutta ei ennen kun johto on paikoillaan.

 

Kerrothan miten kävi? 🙂

Käyttäjätaso 2

Eipä noi auttanut.Linkki lupauksen sisältävään ketjuun:

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

@hamis22 mikäli boksin kanssa esiintyy oireita päivityksen jälkeen eikä temput tahdo auttaa, niin kannattaa olla yhteydessä meidän vikapalveluun, että saadaan asiaa jouhevasti eteenpäin.

Kiitos myös linkistä. Ideaa onkin viety eteenpäin, mutta mitään tarkkoja lupauksia päivämäärille ei ole annettu. Nostin tuota vielä kehitystiimille esille olisiko heillä valottaa tarkempaa tietoa.

Osallistu keskusteluun