Vastattu

Elisa viihde digiboksin käyttö useammassa paikassa

  • 13 August 2023
  • 4 kommenttia
  • 83 katselukerrat

Kunniamerkki +1

Tämä on ehkä tyhmä kysymys, mutta toimiihan Elisa Viihde digiboksi siten, että sen voi periaatteessa siirtää mihin vain missä on laajakaista ja saada toimimaan siellä? Eli jos minulla on vaikka käytössä kaksi asuntoa, voin niiden välillä siirtyessäni tuoda digiboksin mukanani ja laittaa kiinni telkkariin ja olemassaolevaan nettiyhteyteen (toisessa asunnossa on Elisa viihde laajakaistalla, toisessa eri puljun taloyhtiöliittymä)? Useammalle boksille ei ole tarvetta, koska käyttäjiä on vain yksi kerrallaan eli minä itse, ja muutenkin käyttö toisessa asunnossa on hyvin satunnaista.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi wellu_76 13 August 2023, 13:39

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Kyllä, Elisa Viihde toimii kaikkien operaattorien laajakaistoilla. Myös mobiililaajakaistalla mutta parempi on kuitenkin käyttää ihan kiinteän verkon laajakaistaa koska se on vakaampi. Eli lyhyesti: voit ottaa digiboksin mukaasi ja katsella siellä missä oleilet.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Toimii.

Sillä rajoitteella, että Nelonen median kanavat eivät näy suorana iptv:n kautta muualla kuin elisan verkossa. Antennin kautta toimii.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Nelosen kanavat saa  näkyviin ilman antennia boksista löytyvällä Ruutu-sovelluksella suorana.

Jos boksia käyttää wifi-verkossa, kannattaa verkko nimetä kaikissa käyttöpaikoissa samalla verkon nimellä ja salasanalla. Näin ei tarvitse wifi-verkon rekisteröinnin kanssa jumpata. Verkkokaapelilla käytettäessä tämä ei ole ongelma. Itse muutin mökin reitittimessä 5GHz verkon nimen ja tunnuksen samaksi kuin kotona 5GHz verkossa ja hyvin toimii.

Kunniamerkki +1

Kiitos vastauksista!

Wellun vinkki oli myös hyvä, voisi ottaa käyttöön.

Osallistu keskusteluun