Vastattu

Elisa Viihde ei toimi - digiboksi (N7950) mykkänä

  • 20 tammikuu 2021
  • 3 kommenttia
  • 300 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti

Muutama ilta sitten, katsoessamme Areenasta ohjelmaa, kuva hävisi ja TV:n kuvaruutuun tuli teksti: “HDMI1 Ei signaalia”. Samalla huomasimme, että kaukosäädin ja digiboksi (N7950) eivät reagoineet mitenkään keskenään. Varmistelimme ensin, että johdot ovat kunnolla kiinni, tämän jälkeen otimme kaikki johdot irti sekä Elisan boxista, että wifi-reitittimestä - ei auttanut. Digiboksi vilkuttaa hetken sinistä valoa ja sitten sammuu (ei kuitenkaan punaiselle valolle, vaan valopaikassa näkyy todella himmeä sininen valo), kun ottaa johdon irti ja laittaa sen takaisin. Televisiossa näkyy HDMI-kuvakkeen kohdalla täppä ja punainen virtanappi-logo (muistelemme, että ko. punaista virtanappi-logoa ei ole aikaisemmin siinä näkynyt). Mikä neuvoksi? Onko digiboksi rikkoutunut? Omat taidot eivät riitä tämän pidemmälle. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi LucasChristian 20 tammikuu 2021, 18:04

Muutama ilta sitten, katsoessamme Areenasta ohjelmaa, kuva hävisi ja TV:n kuvaruutuun tuli teksti: “HDMI1 Ei signaalia”. Samalla huomasimme, että kaukosäädin ja digiboksi (N7950) eivät reagoineet mitenkään keskenään. Varmistelimme ensin, että johdot ovat kunnolla kiinni, tämän jälkeen otimme kaikki johdot irti sekä Elisan boxista, että wifi-reitittimestä - ei auttanut. Digiboksi vilkuttaa hetken sinistä valoa ja sitten sammuu (ei kuitenkaan punaiselle valolle, vaan valopaikassa näkyy todella himmeä sininen valo), kun ottaa johdon irti ja laittaa sen takaisin. Televisiossa näkyy HDMI-kuvakkeen kohdalla täppä ja punainen virtanappi-logo (muistelemme, että ko. punaista virtanappi-logoa ei ole aikaisemmin siinä näkynyt). Mikä neuvoksi? Onko digiboksi rikkoutunut? Omat taidot eivät riitä tämän pidemmälle. 

Koitappa yhdistää vaan nettiin boxi ja ota antennijohto kokonaan pois (kanavat näkyvät netin kautta näin jos ottaa antennijohdon pois) ja tarvittaessa hae kanavat uudelleen ja resetoi boxi tehdasasetuksiin.

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 2

Muutama ilta sitten, katsoessamme Areenasta ohjelmaa, kuva hävisi ja TV:n kuvaruutuun tuli teksti: “HDMI1 Ei signaalia”. Samalla huomasimme, että kaukosäädin ja digiboksi (N7950) eivät reagoineet mitenkään keskenään. Varmistelimme ensin, että johdot ovat kunnolla kiinni, tämän jälkeen otimme kaikki johdot irti sekä Elisan boxista, että wifi-reitittimestä - ei auttanut. Digiboksi vilkuttaa hetken sinistä valoa ja sitten sammuu (ei kuitenkaan punaiselle valolle, vaan valopaikassa näkyy todella himmeä sininen valo), kun ottaa johdon irti ja laittaa sen takaisin. Televisiossa näkyy HDMI-kuvakkeen kohdalla täppä ja punainen virtanappi-logo (muistelemme, että ko. punaista virtanappi-logoa ei ole aikaisemmin siinä näkynyt). Mikä neuvoksi? Onko digiboksi rikkoutunut? Omat taidot eivät riitä tämän pidemmälle. 

Koitappa yhdistää vaan nettiin boxi ja ota antennijohto kokonaan pois (kanavat näkyvät netin kautta näin jos ottaa antennijohdon pois) ja tarvittaessa hae kanavat uudelleen ja resetoi boxi tehdasasetuksiin.

Käyttäjätaso 4

Morjes @flexx ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Oliko LucasChristianin vinkeistä apua vai vieläkö digiboksi temppuilee? :slight_smile:

Kiitos.

Ei auttanut vinkit (kiitos yrityksestä), koska digiboksia ei voinut resetoida (mitään ei tapahtunut). Olin yhteydessä ensin Elisan vikailmoituspalveluun, josta minut ohjattiin eteenpäin asiantuntijalle. Lopputuloksena oli olettamus, että boksi on hajonnut. Uusi boksi tulossa Elisalta.

Osallistu keskusteluun