Kysymys

Elisa Viihde kadottaa internet-yhteyden

  • 23 August 2022
  • 1 kommentti
  • 145 katselukerrat

Mistähän voisi johtua, että Elisa Viihde -digiboksi on viime aikoina ihan tarpeettoman usein hukannut nettiyhteyden? Samalla kuitenkin netti toimii muualla, esimerkiksi tabletilla, joten jos jotain haluaa katsoa, on pakko laittaa se Chromecastin kautta tabletilla pyörimään telkkariin. Saattaa toimia hetken avaamisen jälkeen normaalisti ja sitten yhteys häviää. Ei joka päivä, mutta kuitenkin.

 

Käytössä on valokuitu kilpailevalta operaattorilta, koska sellainen taloyhtiöömme tuli (älkääkä nyt vain sanoko, että Viihde toimii hyvin vain Elisan yhteydellä, tuo kilpailijan kun nyt oli se valokuitu mikä tänne on saatavana). Reititin/modeemi 20 sentin päässä digiboksista ja kiinni vielä boksissa kaapelilla, mutta olen yrittänyt välillä ilman sitäkin langattomasti. Olen myös yrittänyt käynnistää modeemia ja digiboksia uudestaan. Mutta kovin kauaa näiden kanssa ei jaksa pelata kerrallaan, vaan tekee mieli tehdä jotain muuta kuin yrittää säätää laitteiden kanssa, kuten katsoa sitä mediasisältöä. Yhteys yleensä palautuu sitten myöhemmin kunhan viitsii.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moi @elsa32, pahoittelut että tämä on jäänyt meillä vastaamatta.

Katkeileeko netti muilla laitteilla ollenkaan, vai esiintyykö tuo katkeilu ainoastaan Elisa Viihteellä? Olitko modeemille sekä Elisa Viihteelle tehnyt tehdasasetusten palautuksen?

Osallistu keskusteluun