Vastattu

Elisa viihde N7800 kuva pimenee uudessa Epson videotykissä

  • 10 April 2022
  • 3 kommenttia
  • 127 katselukerrat

Ostimme uuden Epson EH-TW7000 videotykin ja katselimme elokuvaa noin tunnin, kunnes kuva katkesi muutamaksi sekunniksi. Tuo on nyt toistunut useampana päivänä ja häiriö tulee melko tiuhaan. Missähän on vika? Pitääkö hankkia uusi HDMI johto vai onko Elisan viihde boksissa joku asetus väärin? Kuva ja ääni menee yhdellä hdmi johdolla tykille. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 12 April 2022, 10:50

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Itselläni on jo hieman vanhempi Benq-tykki ja kilpailijan tv-boksi ja kuva häviää tykistä aina silloin tällöin. TV:llä tätä ei tapahdu. En muista käykö Chromecastin kanssa, kun ei ole tykillä tullut katottua Chromecastin yli paljon mitään. En tiedä mistä johtuu, jokin yhteensopivuusongelma mahdollisesti.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Jenni123456789 Moikka ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Tuleeko ruutuun mitään virheilmoitusta kun kuva katoaa? Toistuuko ongelmaa tallenteissa, suoratoistopalveluissa, livekanavilla vai ihan kaikkialla riippumatta siitä mitä teet?

Sinänsä on mahdollista kyllä, että ongelma johtuisi HDMI-johdosta. Sanoisin, että tuota voisi olla ainakin hyvä kokeilla varmuuden vuoksi.

Ei tule virheilmoitusta ja kuva katoaa vain muutamaksi sekunniksi. Toistuu livekanavilla ja suoratoistopalveluissa. Meillä oli tykissä kiinni kaksi hdmi johtoa, joista toinen olikin rikki. Otimme tuon rikkinäisen pois niin nyt ongelmaa ei ole tullut. Toivotaan, että vika olisi ollut vain siinä.