Skip to main content
Kiinnitetty keskustelu Käyttökokemus

Elisa Viihde Plus -palvelun käyttökokemus

Elisa Viihde Plus -palvelun käyttökokemus

Elisa Viihde Plus -palvelun käyttökokemus
 

 

Alkusanat

 

Tässä artikkelissa kirjoitan kokemukseni Elisa Viihde Plussan käyttämisestä. Elisa Viihde Plus lanseerattiin vuoden 2023 lopulla aiemman Elisa Viihde Premiumin rinnalle. Itse olen viime vuodet käyttänyt lähinnä Elisa Viihteen mobiilisovellusta ja aiemmat kokemukseni Elisa Viihde Premiumista on muutaman vuoden takaa, joten nyt olikin mielenkiintoista päästä testailemaan käytännössä, millainen Elisa Viihde Plus on ja mitä eroavaisuuksia siinä on Premiumiin.

Elisa Viihde on siis käytännössä viihdepaketti, josta löytyy sarjat, leffat, urheilu, TV ja tallenteet samasta palvelusta. Lisäksi Elisa Viihteen alkuperäissarjoja ja yli 30 TV-kanavaa kuuluu sisältöön.

Kerrottakoon jo tähän alkuun, että ehkä suurin uudistus Premiumiin verraten on Google Play-kaupasta ladattavat sovellukset. Palataan niihinkin artikkelissa myöhemmin tarkemmin.
 

 

Laite

 

Elisa Viihde Plus -tv-boksi tarvikkeineen on kompaktissa, tummansinisessä  pahvilaatikossa. Paketin mukana tuli laitteen ja kaukosäätimen lisäksi HDMI-kaapeli, verkkokaapeli sekä virtajohto. Ohjelmat näkyvät Plussassa netin kautta, joten antennijohtoa, tai antennijohdon liitäntää tässä ole.

Ensin huomio kiinnittyy laitteen kokoon. Se on mitoiltaan noin 11 x 11 cm & korkeus 2 cm, eli aika pieni. Jos aikanaan näistä on puhuttu digibokseina, niin se termi voi antaa hieman väärän mielikuvan, nykyään kun laite mahtuu jopa taskuun kokonsa puolesta.

Elisa Viihde Plus on ulkoisesti simppelin pelkistetty; edessä virtavalo, päällä virtanappi ja takana portit johdoille. Kaukosäädin on hyvin samankaltainen kuin Elisa Viihde Premiumissa, mutta mukavana lisäyksenä on mute-nappi, mitä ei aikoihin ole Elisa Viihteen säätimissä ollut.

 

 


Asennus

 

Virtajohto seinään, HDMI-piuha telkkariin ja verkkokaapeli modeemiin. Sen jälkeen telkun ruudulle tulee ohjeita asetusten määrittämiseksi. Myös langattoman verkon mahdollisuus löytyy Plussasta, mutta itse tykkään yhdistää verkkokaapelilla, sillä se on aina vakaa ja modeemi löytyy joka tapauksessa samalta tasolta telkkarin kanssa.

Alkuasetuksien säätämisessä meni muutama minuutti ja siitä isoin aika Google-tunnuksen näpyttelyyn. Käyttöönotossa kannattaa siis kirjautua Google-tilillä sisään, niin se mahdollistaa sovellusten lataamisen myöhemmin.

Laite ehdottaa automaattisesti tiettyjen sovellusten asentamista. Jos jotain ehdotettua sovellusta ei halua käyttöön, niin ruksaus pois. Kun käyttöönotto on valmis, niin ruudulle tuli vinkki säätimen parittamisesta telkkariin. Kun sen hyväksyi, tuli vain valkata telkkarin merkki ja paritus oli valmis. Näppärää! Nyt kaukosäätimellä pystyi myös sammuttamaan telkkarin ja vaihtamaan kuvatulolähdettä, ja telkkarin oman säätimen sai heittää lipastoon lepäämään.

 

 

 

Valikko ja ensivaikutelma

 

Menuvalikko näyttää hyvin samantyyppiseltä kuin mitä Elisa Viihde Premiumin valikko oli ainakin muistoissani. Kotivalikossa on listattuna mm. kanavilla näkyviä ohjelmia, suosikkisovellukset ja tallenteet, jahka ohjelmia on ensin tallennettu. Ylälaidan valinnoista löytyy suositellut-osio, vuokraamo sekä sovellukset ja pelit.

Yllättävää, ettei ylhäällä löydy tallennevalikkoa, vaan sinne mennään kodin kautta kohdasta Tallenteeni -> näytä kaikki. Itse toivoisin tallennevalikon ylälaitaan, niin olisi selkeämmin näkyvillä.

Haku-toiminnosta löytyy mahdollisuus etsiä sisältöjä kirjoittaen tai kaukosäätimen ääniohjauksella. Ääniohjaus on kyllä kätevä ainaisen näpyttelyn sijaan. Kokeilin erilaisia hakuja ja tulokset löytyy monien suoratoistopalveluiden, tallenteiden ja Elisa Viihde vuokraamon osalta. Netflixiä hakutuloksiin ei tunnu sisältyvän, olisiko sopimustekniset syyt taustalla.

Suositellut-osiosta löytyy sisältösuosituksia, tallennetuimpia ohjelmia, alkuperäissarjoja, vuokraamon katsotuimpia ynnä muuta. Hyvä juttu varsinkin niille, ketkä ei osaa päättää että mitähän sitä katselisi.

Viihde Plussassa on myös sisäänrakennettu Chromecast, eli sisältöjen peilaaminen mobiililaitteelta telkkariin onnistuu kätevästi, vaikka et omistaisi Chromecastia erikseen.

 


 

Maksukanavat & Elisa Viihde  vuokraamo

 

Maksukanavien tilaaminen onnistui artikkelia aloittaessani elisaviihde.fi sivuston kautta, mutta eräänä kauniina kesäpäivänä huomasin, että kanavapaketteja voi tilata uusimman päivityksen myötä myös suoraan boksin kautta! Käytännössä kun navigoit jollekin tilaamattomalle maksukanavalle, ruudulle tulee suoraan ilmoitus ''Aloita kanavan katselu tilaamalla kanavapaketti'' ja painamalla OK pääsee tekemään tilauksen.

Kanavapaketteja löytyy jos jonkinlaisia. Itse olen jo pidempään ollut Ruudun, Disney+:n & Netflixin tilaaja, ja nyt tuli kokeiltua Elisa Mix M-pakettia, joka sisältää 15 kanavaa sekä 6 valinnaista lisäkanavaa. Vanhat kunnon musiikkivideokanavat sekä Eurosportit oli erityisesti mukavaa kuunneltavaa/katseltavaa, suosittelen kokeilemaan.

Elisa Viihde vuokraamosta löytyy sekä vuokra- että ostoleffoja. Vuokraukset on katsottavissa 48 tunnin ajan, ostoleffoissa katseluaikaa on vähintään 5 vuodeksi eteenpäin. Tykkään, että valittavissa on eri kategoriat, niin leffoja pystyy selailla genreittäin. Mielenkiintoista, että osan elokuvista voi tilata HD:na tai hieman halvemmalla SD-versiona. Ehkä hyvä niille, ketkä ei ole niin kuvanlaadun perään, mutta itse katselen aina mieluiten HD-versiona jos vain mahdollista.

 


 

Tallentaminen

 

Elisa Viihde Plussassa on rajaton tallennustila, joten tallentaminen on itsellä todella käytetty ominaisuus. Se tapahtuu yksinkertaisesti kaukosäätimen keskeltä REC-nappia painaen halutun ohjelman kohdalla. Ohjelmat tallentuvat pilveen, eli niiden häviämistä ei tarvitse pelätä vaikkapa laitteen tehdasasetuksiin palauttamisessa.

Tallennevalikkoon toivoisin jatkossa mahdollisuuden tehdä kansioita eri ohjelmille, niin ne olisi helposti järjestettävissä ja löydettävissä myös Plussan valikosta. Nykyisinhän järjestely ja kansiointi onnistuu jo Elisa Viihteen nettisivuilta kirjautumalla sekä mobiilisovelluksella.

Lähes kaikki katsomani ohjelmat (pois lukien liveurheilu) katsoin tallennuksien kautta, sillä silloin pystyy kelata ylimääräiset minuutit alusta, ja mikä tärkeintä, myös mainoskatkot pois. Kelaaminen onnistuu näppärästi myös numeronäppäimiä käyttäen – 1=1min, 2=2min jne.

 

 

 

 

Sovellukset & pelit

 

Kuten alussa mainitsinkin, Elisa Viihde Plussassa pystyy ladata haluamiaan sovelluksia Google Play-kaupasta. Tätä ominaisuutta on monet kaivanneet jo pitkään ja nyt se sitten onnistuu. Itselle ykköshankintoja oli heti Spotify, Disney+ sekä Twitch. Erilaisia sovelluksia löytyy vaikka ja kuinka, niin en lähde niitä tässä enempää erittelemään.

Pelit on hauska lisä Elisa Viihde Plussassa. Äkkiseltään ajattelisi, että mikä ilo peleistä on, jos kaukosäätimellä joutuu käyttämään. Mutta nyt tullaankin hienouteen, sillä Plussaan voi parittaa käytännössä minkä vaan Bluetooth-yhteydellä toimivan ohjaimen. Kokeilin itse PS5-konsolin ohjainta ja sehän onnistui helposti asetuksista. Tämän jälkeen käytinkin ohjainta myös välillä pelailun lisäksi kaukosäätimenä, varsinkin suoratoistopalvelujen puolella.

Pelejä löytyy ladattavana jos jonkinmoisia laajalla skaalalla, niin maksuttomia kuin maksullisiakin. Itse kokeilin vain maksuttomia ja niistäkin oli paljon hupia.

Jos siis omistat tai aiot hankkia Elisa Viihde Plussan, niin vahva suositus ohjaimen liittämiselle. Se tuo paljon hauskuutta lisää eritoten pelailun suhteen!

 



Artikkelin kirjoittajan suosituksia
 

  • Elisa Viihteen alkuperäissarjat: Munkkivuori, Kaikki synnit, Pohjolan laki
  • Elisa Viihde vuokraamo: Big Lebowski, The Jacket, The Super Mario Bros. Movie
  • Suoratoistopalvelut: Ruutu, Netflix, Yle Areena
  • Pelit (maksuttomat): Brick Breaker Pro, Pac-Man 256, Epic Hero Wars

 

Kiinnostaako sinua vastaavanlaiset käyttökokemuksen artikkelit, tai heräisikö tämän artikkelin osalta mietteitä? Kerro ja kommentoi!

17 kommenttia

Pitkälti samanlaiset kokemukset. Erityisesti tuon tallenteiden kansioiden osalta itsekin toivoisin parannusta. Tästä olen jo Elisan myymälässäkin antanut palautetta saamatta siihen mitään vastinetta. Muista puutteista voi mainita teksti-tv toiminnon puuttumisen, vaikka kaukosäätimestä sille löytyy nappula. Ärsyttävin puute koskee Sanoman tv-kanavien (Nelonen, Liv, Frii ja Hero) näkymättä jäämistä kun on jonkun muun operaattorin nettilittymä kuin Elisan. Tallentamalla voi tätä ongelmaa kiertää, mutta hankaloittaa kanavasurffailua huomattavasti. Tämä taitaa koskea sekä Viihde+:aa että Premiumia. Mitään järjellistä selitystä tähän en ole saanut. Joku on arvellut syynä olevan tekijänoikeudelliset asiat, mutta tätä en itse täysin usko. Oma veikkaukseni on että tällä kiusanteolla halutaa vain myydä Elisan nettiliittymiä. Mikäli näihin epäkohtiin ei tule parannusta, niin määräaikaisuuden jälkeen palataan takaisin Viihde Mini pakettiin ja lopetetaan turhasta maksaminen. Elisa sanoo että Viihe+:aa kehitetään koko ajan asiakkailta saatujen palautteiden pohjalta. Vajaan 8 kuukauden käytön aikana en ole huomannut yhtäkään omaa käyttöä helpottavaa kehitystä.

Asiakapalvelu myymälässä sen sijaan saa minulta hyvää palautetta. Esimerkiksi paketin mukana tullut HDMI kaapeli oli viallinen. Se vaihdettiin myymälässä toimivaan hymyssä suin. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

@ddks Se ettei Nelonen Median kanavat näy suorana muuten kuin Elisan omalla netillä, EI ole Elisan kiusantekoa. Sama rajoitus koskee muitakin isoja IPTV-operaattoreita ja pohjimmiltaan saat siitä syytellä Sanomaa joka nuo säännöt on sanellut! Eli Sanoma Oyj on sen rajoituksen takana. Eli syy ei siis ole operaattoreissa.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Pitkälti samanlaiset kokemukset. Erityisesti tuon tallenteiden kansioiden osalta itsekin toivoisin parannusta. Tästä olen jo Elisan myymälässäkin antanut palautetta saamatta siihen mitään vastinetta. Muista puutteista voi mainita teksti-tv toiminnon puuttumisen, vaikka kaukosäätimestä sille löytyy nappula. Ärsyttävin puute koskee Sanoman tv-kanavien (Nelonen, Liv, Frii ja Hero) näkymättä jäämistä kun on jonkun muun operaattorin nettilittymä kuin Elisan. Tallentamalla voi tätä ongelmaa kiertää, mutta hankaloittaa kanavasurffailua huomattavasti. Tämä taitaa koskea sekä Viihde+:aa että Premiumia. Mitään järjellistä selitystä tähän en ole saanut. Joku on arvellut syynä olevan tekijänoikeudelliset asiat, mutta tätä en itse täysin usko. Oma veikkaukseni on että tällä kiusanteolla halutaa vain myydä Elisan nettiliittymiä. Mikäli näihin epäkohtiin ei tule parannusta, niin määräaikaisuuden jälkeen palataan takaisin Viihde Mini pakettiin ja lopetetaan turhasta maksaminen. Elisa sanoo että Viihe+:aa kehitetään koko ajan asiakkailta saatujen palautteiden pohjalta. Vajaan 8 kuukauden käytön aikana en ole huomannut yhtäkään omaa käyttöä helpottavaa kehitystä.

Asiakapalvelu myymälässä sen sijaan saa minulta hyvää palautetta. Esimerkiksi paketin mukana tullut HDMI kaapeli oli viallinen. Se vaihdettiin myymälässä toimivaan hymyssä suin. 

Teksti-tv:stä en muuten hoksannut mainita mitään, pahus. Näköjään sovelluksen saa ladattua kyllä sitäkin varten, mutta vielä nopeampi olisi ihan TXT-napista avata 😃

Millä äänimaailmalla perustv -kanavat tulevat? Eli tuleeko monikanava äänellä? Vuokraleffat yms onko Atmos tuki?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Millä äänimaailmalla perustv -kanavat tulevat? Eli tuleeko monikanava äänellä? Vuokraleffat yms onko Atmos tuki?

Laitteen tiedoissa on kerrottu:

Elisa Viihde Plus –boksi tukee seuraavia äänenlaatua tukevia standardeja välittämällä ne, jos sisältötarjoaja (esim Netflix tai Amazon Prime Video) niitä tarjoilee ja vastaanottajalla on televisio tai kaiuttimet jotka pystyy toistamaan niitä:

  • Dolby Digital AC3 (5.1 - 7.1)
  • Dolby Atmos
  • DTS (Digital Theatre System)

Täältä enemmän tietoa: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/tv-palvelut/elisa-viihde-plus-tv-boksi/

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Moi.

Huomasin yhtenä päivänä television oikeassa ylänurkassa vihreän pisteen, mikä se oikeen mahtaa olla kun en muista aiemmin sitä siinä olleen? 

 

Käyttäjätaso 7

Moi.

Huomasin yhtenä päivänä television oikeassa ylänurkassa vihreän pisteen, mikä se oikeen mahtaa olla kun en muista aiemmin sitä siinä olleen? 

 

Taitaa olla sama, kuin puhelimessakin:

Tunnista, mitä näytön yläosassa oleva vihreä piste tarkoittaa

“Tämä vihreä piste on työkalu, joka ilmoittaa sinulle reaaliajassa ilmoituspaneelin yläosassa näkyvällä vihreällä pisteellä, milloin jokin sovellus käyttää laitteen kameraa tai mikrofonia.”

 

Näin älytelevisiosi vakoilee, näin suojaudut - Verkkouutiset

“Joissakin älytelevisioissa on sisäänrakennettu kamera ja mikrofoni, joita käytetään äänikomentoihin ja kasvojentunnistukseen. Vaikka ne helpottavatkin television käyttöä, samalla ne voivat olla merkittävä tietoturvariski.”

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Moi.

Huomasin yhtenä päivänä television oikeassa ylänurkassa vihreän pisteen, mikä se oikeen mahtaa olla kun en muista aiemmin sitä siinä olleen? 

 

Taitaa olla sama, kuin puhelimessakin:

Tunnista, mitä näytön yläosassa oleva vihreä piste tarkoittaa

“Tämä vihreä piste on työkalu, joka ilmoittaa sinulle reaaliajassa ilmoituspaneelin yläosassa näkyvällä vihreällä pisteellä, milloin jokin sovellus käyttää laitteen kameraa tai mikrofonia.”

 

Näin älytelevisiosi vakoilee, näin suojaudut - Verkkouutiset

“Joissakin älytelevisioissa on sisäänrakennettu kamera ja mikrofoni, joita käytetään äänikomentoihin ja kasvojentunnistukseen. Vaikka ne helpottavatkin television käyttöä, samalla ne voivat olla merkittävä tietoturvariski.”

Tämä piste näkyy ainoastaan kun Elisa Viihde boxi on käytössä. Televisio on Sony ja kun sammutan boxin niin piste katoaa, eli tuo viideboxin kautta tuo piste tulee.

Edit: Käytin johdon irti Viihdeboxista niin piste katosi :D

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Tämä piste näkyy ainoastaan kun Elisa Viihde boxi on käytössä. Televisio on Sony ja kun sammutan boxin niin piste katoaa, eli tuo viideboxin kautta tuo piste tulee.

Edit: Käytin johdon irti Viihdeboxista niin piste katosi :D

Minulla ei ole Viihde Plussaa käytössä, mutta boksi tietääkseni tukee ääniohjausta, symboli voisi siten liittyä mikrofoniin.

Käyttäjätaso 7

Tämä piste näkyy ainoastaan kun Elisa Viihde boxi on käytössä. Televisio on Sony ja kun sammutan boxin niin piste katoaa, eli tuo viideboxin kautta tuo piste tulee.

Edit: Käytin johdon irti Viihdeboxista niin piste katosi :D

Minulla ei ole Viihde Plussaa käytössä, mutta boksi tietääkseni tukee ääniohjausta, symboli voisi siten liittyä mikrofoniin.

Onhan siinä ääniohjaus:

Ohjeet Elisa Viihde Plus -tv-boksille

Kaukosäädin: 

  • Bluetooth, mahdollistaa tv-boksin sijoittamisen vaikka kaappiin 
  • Äänihaku 

Aloitusartikkelissakin  kaukosäätimen ääniohjauksen kätevyydestä mainitaan.

Hei! Heti kun asensin Elisa Viihde plussan, niin enää ei toiminut AudioPro kaiutinjärjestelmä. Syytä ei osaa kukaan sanoa. Onneksi tämä oli etämyynti. 14 irtisanomisaika käsittääkseni. Eli kiitos Elisa. Asiakaspalveluun jonotin 1,5 h. Kukaan ei vastaa mistään.

Käyttäjätaso 7

Hei! Heti kun asensin Elisa Viihde plussan, niin enää ei toiminut AudioPro kaiutinjärjestelmä. Syytä ei osaa kukaan sanoa. Onneksi tämä oli etämyynti. 14 irtisanomisaika käsittääkseni. Eli kiitos Elisa. Asiakaspalveluun jonotin 1,5 h. Kukaan ei vastaa mistään.

Kokeile vaan OmaElisan chattia aika ajoin uudestaan, nytkin pääsee heti pakeille.

Soiton ohella

Muita vaihtoehtoja OmaElisassa

Varaa soittoaika

Aukioloaikoina arkisin 8-18 soitamme sinulle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2 tunnin kuluessa.

Muina aikoina voit varata itsellesi sopivan ajan kalenterista, ja soitamme sinulle 30 min sisällä varaamastasi ajasta.

Kysy sometiimiltä

Sometiimimme palvelee arkisin 8-21 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä 9-21

Lähetä yksityisviesti Facebookissa

Lähetä yksityisviesti X-palvelussa

Omaelisa /Asiakaspalvelu>Viestit ja ilmoitukset>Asiakaspalvelun viestit.

 

 

 

 

Hei! Heti kun asensin Elisa Viihde plussan, niin enää ei toiminut AudioPro kaiutinjärjestelmä. Syytä ei osaa kukaan sanoa. Onneksi tämä oli etämyynti. 14 irtisanomisaika käsittääkseni. Eli kiitos Elisa. Asiakaspalveluun jonotin 1,5 h. Kukaan ei vastaa mistään.

Kokeile vaan OmaElisan chattia aika ajoin uudestaan, nytkin pääsee heti pakeille.

Muita vaihtoehtoja OmaElisassa

Varaa soittoaika

Aukioloaikoina arkisin 8-18 soitamme sinulle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2 tunnin kuluessa.

Muina aikoina voit varata itsellesi sopivan ajan kalenterista, ja soitamme sinulle 30 min sisällä varaamastasi ajasta.

Kysy sometiimiltä

Sometiimimme palvelee arkisin 8-21 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä 9-21

Lähetä yksityisviesti Facebookissa

Lähetä yksityisviesti X-palvelussa

Omaelisa /Asiakaspalvelu>Viestit ja ilmoitukset>Asiakaspalvelun viestit.

Juu. Asia hoidettiin alta pois. Ehkä arvokasta tietoa Elisan teknikoille, että voivat ratkaista tällaiset tekniset ongelmat jatkossa jo etukäteen. Jotenkin vain tuo Viihde Plus boxi lähettää signaalia, jota Audio Pro ei siedä. Audio Pron kaukosäädin toimii IR ja Audio Prossa on sisäänrakennettuna myös Bluetooth toiminto. Käytän laitetta sekä musiikinkuunteluun iPhonella /BT-yhteys ja tv:n katselun yhteydessä lisä-äänenä varsinkin elokuvia tms katsoessa. Nykyisten telkkujen kaiuttimet ovat olemattomia. Muutamaan senttiin ei voida luoda kummoista kaikupohjaa 🙂

Jouduin siis luopumaan tästä Elisa Viihde plus boxista.

 

 

 

 

Elisa Viihde Plus boxin voinee resetoida asetuksista, mutta jos ei enää ole pääsyä itse boxiin, niin onnistunee resetointi laitteessa olevien resetointinappuloiden kanssa?

 

Voiko tv-boksin ZTE B866 resetoida miten? Pitää palauttaa, mutta palvelu suljettiin juuri.

Käyttäjätaso 7

Voiko tv-boksin ZTE B866 resetoida miten? Pitää palauttaa, mutta palvelu suljettiin juuri.

Eipä ohjeessakaan ole muuta kuin:

“Palauta tv-boksi tehdasasetuksille. Tehdasasetusten palauttaminen onnistuu Asetuksista (hammasrattaan kuva). Valitse Laitteen asetukset, sitten Laitteen tiedot ja Tehdasasetusten palautus.”

Palautusohjeessakin vain suositellaan:

“Suosittelemme ennen palautusta Elisa Viihteen digiboksin tehdasasetusten palautusta.”

Pistä vaan pakettiin ja palauta. Lappu vaikka mukaan ettei ole tehdasasetuksia palautettu.

Testaavathan ne sen varmaan kuitenkin Elisalla.

 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Hei! Heti kun asensin Elisa Viihde plussan, niin enää ei toiminut AudioPro kaiutinjärjestelmä. Syytä ei osaa kukaan sanoa. Onneksi tämä oli etämyynti. 14 irtisanomisaika käsittääkseni. Eli kiitos Elisa. Asiakaspalveluun jonotin 1,5 h. Kukaan ei vastaa mistään.

Itselläni on käytössä Polk Signa S4 Dolby Atmos soundbar ja niissä on sellainen ärsyttävä ominaisuus Viihdeboxin kanssa kun säätää äänenvoimakkuutta, niin se menee aina kaksi pykälää kerralla.

Muuten olen ollut tyytyväinen paitsi että ei näe Ylen paikallisuutisia eikä kanavia pysty siirtämään.

Lisäksi kun avaa guiden niin ois kiva jos valittu kanava jäisi pip-kuvana yläkulmaan.

Asiakaspalvelusta mulla on samanlaisia kokemuksia, ne ei tiedä siellä mitään jos sinne ylipäätään saa yhteyden.

Osallistu keskusteluun