Vastattu

Elisa Viihde Premium, äänet katosivat

  • 2 February 2021
  • 3 kommenttia
  • 593 katselukerrat

Digiboksi on kytketty kaapeliverkkoon ja HDMI-kaapelilla älytelevisioon. Äänet on säädetty normaalisti niin tv:n kuin digiboksin kaukosäätimillä. Suoratoistokanavien äänet toistuvat normaalisti, jos käytän niitä ilman Elisa Viihdettä, mutta kun valitsen tv:n lähteeksi digiboksin, kuva toistuu mutta ääni ei (enää) kuulu.

Mikähän tässä auttaisi? 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 3 February 2021, 17:00

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Erikoista. Tänä aamuna ääni toistuu yhtäkkiä normaalisti. Eilen ei auttanut tehdasasetusten palauttaminen, HDMI-kaapelin uudelleen kytkeminen eivätkä erinäiset muut säätöyritykset. Toivottavasti tällainen ei toistu, sillä uutisten seuraaminen huulilta lukien ei onnistu minulta. Voinko tehdä jotakin ilmiön ehkäisemiseksi? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @kideradio ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Hyvä homma että ongelma korjaantui tähän hätään itsekseen. Meillä on valitettavasti ollut viime päivinä yleistä ongelmaa Viihteen kuvan ja äänen kanssa, mihin saatiin eilen joitain korjaustoimenpiteitä tehtyä :slight_smile:  toivottavasti ongelma ei sinulle palaa enää, jatkamme joka tapauksessa yhä tilanteen tarkkailua ja teemme lisää korjausliikkeitä jos ja kun tilanne niin vaatii. Jos ongelma nyt tässä lähipäivinä uusiutuu niin tänne voi ilmoitella että miten nuo ääniongelmat esiintyvät, onko esim. vain tietyillä kanavilla, HD-kanavilla, tallenteissa jne. ja minkä ohjelman aikana. Saadaan tätä kautta sitten tieto kyllä eteenpäin oikeaan osoitteeseen! :blush:

Meillä menee tallenteissa äänet pois ja kuva pysähtyy. Tallenteen katsominen saakelin rasittavaa kun ensin menee ääni, sitten kuva pysähtyy, sen jälkeen poistut alkuvalikkoon ja alotat uudestaan. Tunnin tallenteen katsominen vie 2 tuntia..prkle..