Vastattu

Elisa Viihde Premium digiboxi

  • 24 May 2022
  • 4 kommenttia
  • 304 katselukerrat

Onko muilla ongelmia Elisan digiboxin kanssa? 

Jatkuvasti kun yrittää katsoa sarjoja esim. Netflixistä tai Viaplaysta jää ruudun keskelle pyörimään latauskuvake. Kuvake ei lähde vaikka odottaisi kymmeniä minuutteja, vaan pysyy siinä niin kauan kunnes koko digiboxin tai vähintäänkin kyseisen ohjelman käynnistää uudelleen, usein ei häviä edes silloin. Niin kauan kuin latauskuvake pyörii, ei ohjelmaa pysty laittamaan pauselle, ei pysty kelaamaan, ei näy tekstityksiä, eikä mitään asetuksia voi muuttaa.

Toinen ongelma joka ilmenee ärsyttävän usein, on kaukosäätimen/vastaanottimen toimimattomuus. Välillä kun laitetta yrittää käynnistää kaukosäätimestä, ei tapahdu mitään. Vasta kun digiboxista irrottaa virtajohdon ja laittaa takaisin, onnistuu laitteen käynnistäminen normaalisti. 

En tiedä miten muille on tätä laitetta myyty mutta itselleni sanottiin että mikäli en suostu tästä maksamaan, en saa myöskään internettiä kotiini. Naurettavaa miten Elisan kaltainen yhtiö pakottaa asiakkaitaan ostamaan viallisia tuotteita. Mielenkiinnosta siis kyselen onko tämä vain yksittäistapaus vai yhtiön normaali käytäntö?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 21 June 2022, 08:49

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moikka @nimeton11111111111 ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Elisa Viihdettä ei ole kyllä pakko ostaa, jotta saa internetin kotiinsa. Pelkkä nettiyhteys on totta kai mahdollista ostaa.

 

Olitko saanut ongelman kuntoon? Kuulostaisi näin alustavasti siltä, että ongelma johtuisi nettiyhteydestä - millaista nopeutta olet saanut nopeustestillä elisa.fi/nopeustesti sivun kautta, ja onko netti yhdistetty verkkokaapelilla vai langattomasti?

Ko. Premium digiboxsi ei avaudu kaukosäätimen virtapainikkeesta..pistoke pois rasiasta ja takaisin niin pelittää,tätä tehnyt useita kertoja.

Toinen kiusa,kun valitsee viaplaysta katsottavan elokuvan ja klikkaa aloita elokuva niin tulee ilmoitus,oho joku meni vikaan yritä uudestaan..jne kerran tai pari yritystä niin katselun aloittaminen onnistuu..Uusi kallis 5g reititin ZTE ostettu samaan aikaan Elisa Premium paketin kanssa kesällä

Elisan linkki asema tuossa lähellä,joten verkkoyhteydet lienevät kunnossa ellei iso naapuri 30 km päässä häiritse tekemisillään yhteyksiä  laitteini sijainti Lpr.

 

 

Käyttäjätaso 1

Käytän sekä Premium-boxia että televisiota boxin kaukosäätimellä. Joskus kun telkkari on pitkään päällä käyttämättömänä, se sammuu, mutta boxi jää päälle. Jos silloin painaa boxin kaukosäätimen virtapainiketta, se sammuttaa boxin ja käynnistää telkkarin ja kun painaa uudelleen virtapainiketta, se sammuttaa telkkarin ja käynnistää boxin. Noidankehän saa loppumaan painamalla virtapainiketta pitkään, jolloin molemmat sammuvat ja sen jälkeen homma pelittää taas oikein. En tiedä onko kyse samasta tilanteesta, mutta tämä nyt tuli äkkiseltään mieleeni 😃

Kiitos vinkistä,kokeilen sitä jossain vaiheessa..

Osallistu keskusteluun