Vastattu

Elisa viihde sopimuksen lopetus

  • 5 March 2021
  • 2 kommenttia
  • 329 katselukerrat

Onko kokemuksia Elisa viihde sopimuksen lopettamisesta niin, että Saunalahti Kotikuitu nettiyhteys jätetään voimaan? Siirryin DNA viihteen käyttäjäksi, koska Elisan 39,90 €/kk hinta vaikutti kalliilta verrattuna DNA:n hintaan. 

Elisa yllätti minut Kotikuidun hinnalla 39,90 €/kk eli sama kuin tuo Elisa Viihteen hinta. Aiemmin laajakaista tuli Elisa Viihteen kaupan päälle. Se siitä tavoitellusta säästöstä. Onko muut joutuneet tähän ansaan? Itse olin katsonut Saunalahti Kotikuitu laajakaistan hinnan epähuomiossa väärin.

Olen ollut kaksi vuotta (määräaikaisuuden) Elisan viihteen asiakas ja nyt tunnen itseni petetyksi, koska en pääse ikinä taloudellisesti hyvään ratkaisuun, koska en pääse eroon laajakaistasta ja Elisan hinnoittelusta. Vai pääsenkö? Onko mahdollista, että Elisan toimittamaan valokuituun tilataan kilpailijan nettiyhteys?

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi JV0600 5 March 2021, 11:44

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Niin siis se pelkkä Saunalahden laajakaista tulee saman hintaiseksi kuin laajakaista ja Elisa Viihde yhdessä eli ei oikeastaan kannata purkaa sopparia, lisäksi kun Dnan oma IPTV-systeemi Hubi on niin hanurista niin ei kannata siihen ainakaan vaihtaa.

 

En tiedä miten Elisan toimittamaan kuituun saa toisen operaattorin netin mutta vähän epäilen että ei se onnistu, tai jos onnistuukin niin tuskin tulee halvemmaksi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Onko mahdollista, että Elisan toimittamaan valokuituun tilataan kilpailijan nettiyhteys?

 

Teknisesti tämä on mahdollista. Kyse on vain siitä, haluaako toinen palveluoperaattori (=internet-yhteyden myyjä) kytkinporttia verkko-operaattorilta (=verkon omistaja) vuokrata.