Skip to main content

Hei,

 

Eilen Liga ACB lähetys loppui ennen aikojaan ja näytti lähetyksessä vain Seuraavaksi-sivua. Niin Elisan boksilla, Elisa viihde -sovelluksella ja selaimen kautta. Nettiyhteyden vaihto puhelimeen ei auttanut ja myös toisaalla netissä raportointiin riippumattomasti sama asia. Esim Veikkaustv:llä matsi löytyi ja näkyi kuitenkin. Ennen lähetyksen loppumista matsin kuva oli aika nykivän oloinen.

 

Tämän illan Bundesliigan korismatsin lähetys samoin keskeytyi, kuva jäätynyt kesken ottelutilanteen boksilla ja sovelluksella.

 

Onko tämä yleinenkin ongelma? Saisiko tietoon kanavan/lähetysten ylläpitäjille? Elisa tilattu mm näiden urheilulähetysten vuoksi ja turhauttaa, jos palveluita ei oikeasti voi käyttää.

 

Toisena asiana Digiboksin yhteys erittäin herkkä katkeamaan (nettijohto korjasi tämän, mutta joutui uhraamaan yhden ylimääräisen mesh-laitteen tätä varten, vaikka vain 2 metriä 5g ulkoa tuotuun wifi-meshiin). Kun yhteys katkeaa, esim Tallennusten katsominen katkeaa. Tällöin heittää ulos Tallennuksesta ja joutuu kelaamaan alusta asti siihen mihin jäi, kun yhteys parin sekunnin kuluttua palaa. Kehittämisen arvoinen ominaisuus, että voisi ainakin jatkaa joustavammin ja tietysti myös, että yhteys olisi luotettavampi/bufferoisi vaikka taustalla eikä katkaisi kokonaan katsomista heti.

Oliko kyse siis tuosta Liga ACB - Tenerife vs Granada (2.3.2024) ja Bundesliga (Koripallo) Alba vs Oldenburg (3.3.2024) otteluista? Meille ei ole ainakaan tullut tietoon, että lähetyksissä olisi ollut ongelmaa. Koitin myös noita tallenteita katsoa, mutta näissä ei näkynyt mahdollisia ongelmia. 🤔

Tuo pätkiminen ilmeisemmin korjaantui siis tuolla nettijohdolla?


Tervetuloa OmaYhteisöön @Töllöttelijä11 ! 😊


Hei, kyllä nämä ottelut.

Live-lähetys siis 2.3. ottelussa keskeytyi ja kanava näytti Seuraavaksi-kuvaa, musiikki soi ja tausta liikkui, ei siis minkäänlaista yhteyden jäätymistä. Vastaava raportoitiin X-palvelussa toisella käyttäjällä. Tallenteeseen ei ole mahdollisuutta, kun ei ole Sport-tilausta, vain live-kanava. En tiedä saadaanko tallenteeseen sitten koko ottelu paremmin. 3.3. ottelun livekuva taas jäätyi ja näytti jäätynyttä kuvaa myös sovelluksesta katsomalla.

Äsken taas Liga ACB vastaava lähetyksen yhtäkkinen keskeytyminen 16.3.24 klo 21:35 alkanut Andorra vs Tenerife noin klo 22:20-22:32, sitten lähetys taas jatkui normaalisti, alla kuva lähetyksestä.

Yhteyden huomattava katkeilu loppui kyllä tuolla johdolla, mutta joutui ylimääräisen mesh-laitteen uhraamaan , vaikka wifi vain muutaman metrin päässä. Wifi-yhteys ei siis vaikuttanut riittävältä yhteydeltä Elisan boksin kanssa, vaikka nopeudet kyllä kunnossa ja muilla laitteilla toiminta ok.


Osallistu keskusteluun