Vastattu

Elisa Viihde tekstitys kuulovammaisille

  • 27 April 2022
  • 4 kommenttia
  • 476 katselukerrat

Hei, miksi suomenkielinen tekstitys, joka on tarkoitettu kuulovammaisille, ei enää toimi? Vielä viime vuonna suomenkielisissä ohjelmissa (MTV3 ja YLE) kuten esim. YLE uutisissa, Salkkareissa , oli aina tekstitystä. Meillä käytössä Elisa Viihde boksi. Toivon, että korjaatte asian, sen ei pitäisi olla vaikeaa, koska aikaisemmin oli toiminut hyvin!!.. Sitäpaitsi muissa palveluissa tekstitys kuulovammaisille toimii eli sitä tekstitystä on oikeasti olemassa. Voisitte liittää sen takaisin boksiin jollain tavoin. Ok??

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lissumummo 19 June 2022, 20:00

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Hei @Kitchen Timer !

Mtv:n tallenteissa oli häiriö, jonka myötä heikkokuuloisten tekstitys puuttui. Vika korjattiin maanantaina ja maanantain jälkeen tulleissa uusissa tallenteissa tekstitys on jälleen.

Sitä aiempiin tallenteisiin sitä ei valitettavasti saada jälkikäteen lisättyä.

Vaihdoin Elisa viihteen Elisa viihde premiumiin ja tekstitys kuulovammaisille ei toimi ainakaan aikaisemmin tallennetuissa YLEn sarjoissa, esim Raid. Alkaako toimia vain Premiumiin vaihdon jälkeisissä tallenteissa?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Vaihdoin Elisa viihteen Elisa viihde premiumiin ja tekstitys kuulovammaisille ei toimi ainakaan aikaisemmin tallennetuissa YLEn sarjoissa, esim Raid. Alkaako toimia vain Premiumiin vaihdon jälkeisissä tallenteissa?


Moikka @Lissumummo !

Tiedustelin asiaa tekniikasta ja heidän mukaansa pitäisi olla boksista laitettuna asetuksista päälle ensin tämä ominaisuus. Olitko jo laittanut kyseisen ominaisuuden päälle? 🤔 Voit laittaa meille yksityisviestiäkin ja voimme jatkaa siellä @OmaYhteisö-tiimi 😊

Hei!

 

Kiitos vastauksesta. Asetukset boksissa oikein. Tekstitys kuulovammaisille toimii nyt sekä uusissa että ennen Elisa Viihde Premiumin käyttöönottoa tehdyissä tallennuksissa.