Vastattu

Elisa Viihteen digiboksin kanssa ongelmia

  • 30 November 2022
  • 5 kommenttia
  • 145 katselukerrat

Digiboksi se parempi hukkasi ensin kanavat tai ei päästänyt niihin. Sen jälkeen buuttasin ja osa näkyi. Kokeilin tehdasasetusten palautusta jolloin kaikki suoratoistopalvelut etc katosivat näytöltä. Mitä hittoa?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ko2610 30 November 2022, 21:24

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5

https://elisa.fi/asiakastiedotteet/tiedote/?otsikko=hairio-elisa-viihde--palvelussa-30.11.-klo-1600-alkaen&id=26743524222858&tag=all

Kiitos. Kiva  kun nyt tein kaiken ja kanaviakin haeskeltu sellainen 15 min. Kuinkahan sekaisin tää laite nyt on...

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2

Normaalisti digiboksin pitäisi alkaa toimimaan kun vika on korjattu. Jos ei lähde toimimaan kun vika korjattu voi kokeilla resetoida digiboksi sitten uudestaan.

On muuten hauskaa. Pääsen netflixiin kaukkarin napilla ja kirjaudun sisään. Kun poistun niin Netflixiä ei näy siinä boksin valikossa. Ei näy yhtään mitään striimipalvelua, ei vuokraamoa, ei elisaviihdettä ei niin mitään. Palkkeina on vain Asetukset ja Koti.

Käyttäjätaso 6

Hei @Pp17 ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Elisa Viihde -tv-palvelussamme oli keskiviikkoiltana 30.11. laaja vikatilanne, joka aiheutti häiriöitä tv:n katselussa osalla katsojista. Vikaa korjataan parhaillaan ja tällä hetkellä palvelu toimii normaalisti. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta haittaa ja mielipahaa!

Osallistu keskusteluun