Vastattu

Elisa Viihteen kuvanlaatu on ollut heikko TV 1 ja MTV3 kanavilla

  • 3 November 2022
  • 8 kommenttia
  • 384 katselukerrat

Puolitoista viikkoa, aina silloin tällöin TV 1 ja MTV 3 kuva on hyvin epäselvä. Korjautuu

sitten itsekseen.Samassa taloudessa kaapelin kuvassa ei ole ongelmaa. Johtuuko tämä sateisesta ilmasta, kuten 60 luvulla, vai onko tullut uusi ilmiö ajan myötä. Boksin virtaa olen ottanut pois ,

kuten käsketään. Ei vaikuta mitenkään

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 7 November 2022, 09:47

Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1

Moi. Onko sulla kiinteän verkon laajakaista vai mobiili? Jos mobiili niin se selittää kaiken, Viihteessä kun kuvanlaatu skaalautuu sen mukaan mikä on nettiyhteyden nopeus ja laatu. Kiinteällä yhteydellä se on yleensä tasainen mutta mobiilissa heittelee. En usko sään vaikuttavan tilanteeseen. Kerro vielä onko sulla antennikaapeli kiinni Viihteen boksissa vai katsotko ihan iptv:n kautta noita kanavia ja kerro sekin onko muissa kanavissa ongelmaa.

Kiitos! Mulla on mobiili, ei ole antennia kytketty ja muilla kanavilla ei ole ollut ongelmia. Saan yhteyden Elisan boxiin valokuitua boxin kautta. Tää on hienoa, että te siellä otatte asian haltuun!!!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

@akutuo, jos teet nopeustestin saman yhteyden kautta tuona aikana, kun kuva puuroutuu, niin millaisia lukemia saat? Onko sinulla Viihde kytkettynä verkkokaapelilla vai langattomasti nettiin?

Käyttäjätaso 6

@akutuo Onko ongelmat hellittäneet?

Käyttäjätaso 3

On se kyllä outoa, kun asiakkaan vaan on pakko tyytyä surkeaan kuvaan kun Elisa (vai Sonerako se olikin?) poisti kiinteän verkon. Nytkin tallennusten kuva pysähtelee, siirtyy itsellään taaksepäin ja ääni häipyy. Siinä sitten vaan odotellaan…

Pitää huomenna kysellä, että joko se “minun” tukiasemani olisi saatu pystyyn vai saadaanko sitä ollenkaan. Kiinteistön, jossa se oli, remppa lienee aika lailla ohi.

Otan osaa muiden surkeaa kuvaa pakosta katsovien tilanteeseen. Onneksi en ole jalkapallofani, voisin kuvitella, että kertomani “pikku” ongelmat voivat olla aika hankalia matsia katsoessa.

😣

Käyttäjätaso 6

Onpa @Apuaa1 harmillinen tilanne että kiinteä laajakaista on poistunut, ja mobiiliverkosta ei riitä ytyä ja potkua tarpeeksi omaan käyttöön. 😕 Jos naapurustossa on ollut erityisen haastava tilanne kattoremontin ja kiinteistön katolla olevan tukiaseman purun vuoksi niin meidän asiakaspalvelusta voi tiedustella onko aikataulu jo tarkentunut saadaanko alueelle korvaavaa tukiasemaa, kannattaa melkeinpä varata täältä soittoaika aiheella Häiriöilmoitus (mobiililiittymät) niin saat puhelimen päähän asiakaspalvelijan jolla on tarvittavat työkalut käytössään. 👍🏼

Käyttäjätaso 3

Varasin soittoajan ja sain tietää, että kiinteistön remontti jatkuu  vieläkin. En kysynyt korvaavasta tukiasemasta, koska sain joskus täällä tylyn vastauksen, ettei niitä niin vaan pystytetä.

Ystävällinen elisalainen ehdotti 5g:hen vaihtamista. Mutta mietin vielä, jatkanko Elisa Viihdettä vai en. Toisaalta siihen on niin tottunut, huolimatta ajoittain surkeasta kuvastakin.

Joutuisin taas maksamaan uudesta pöntöstä telkan takana ja muutenkin lasku suurenisi. Mutta jos luovun Viihteestä, joudun hankkimaan sen tallentavan digiboksin, tässä telkassa kun ei ole mitään boksia (Sony 32”, 7 vuotta toiminut jo, eli jokin sentään täälläkin toimii ja pitkään!)

Käyttäjätaso 6

@akutuo, jos teet nopeustestin saman yhteyden kautta tuona aikana, kun kuva puuroutuu, niin millaisia lukemia saat? Onko sinulla Viihde kytkettynä verkkokaapelilla vai langattomasti nettiin?

@akutuo kerkesitkö jo nopeustestiä tekemään? 😊

Osallistu keskusteluun