Vastattu

Elisa Viihteen tallennuksissa TOSI huono kuva

  • 21 August 2023
  • 3 kommenttia
  • 76 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

Ilmeisesti ei vieläkään☹️ ole saatu korvaavaa tukiasemaa sille, joka Hyvinkäältä purettiin Kauppalankadulta?  Koska kuva on ollut nyt erittäin huono, miten sitä kuvaisi: epäterävä ja lähetys katkeilee jatkuvasti. Onko sitä RUUHKAA nyt taas siellä asemissa, josta joudun erityisesti kärsimään? On kerrottu, että olen katveessa, mutta en ollut ennen katveessa, kunnes se tukiasema lähti.

On EV Premium, jos se nyt jotain merkitsee. 5G te aina tuputatte, mutta en tosiaan halua maksaa uusia laatikoita, heitän kohta nuokin helkattiin. Aika hyvin olen kestänytkin tätä. Saa maksaa itsensä konkurssiin, että näkisi telkan. Jälleen ollaan palattu kuvan laadussa kultaiselle 70-luvulle. Paitsi värit nyt siellä kuvassa värisee.

Ja jos joku besservisser käyttäjä tulee kertomaan, ettei niitä tukiasemia niin vaan perusteta, niin älä vaivaudu! Haluan katsella kunnollista kuvaa, vanhoilla päivilläni!👿

Emminä tiiä mikä keskustelualue olis valittava, anteeksi vaan...)

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Apuaa1 21 August 2023, 21:37

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Peruskysymys alkuun. Onhan digiboksi ja reititin yhdistetty toisiinsa kaapelilla ?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

Eivät ole, eivätkä ole olleetkaan ja kuva on ollut siedettävä näihin päiviin asti. Vaikka se katve haittaisikin….unohdin sanoa, että myös netti on jähmeä. 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

Mu tta soitan sinne Elisalle taas huomenna, en jaksanut tänään. Vointi vähän huono. Jätän tämän asian huomiseen, jaksan sitten paremmin. Kiitos Sakari😀

Osallistu keskusteluun