Elisan kelvoton nettiyhteys ja Elisa Viihteen irtisanominen

  • 14 April 2022
  • 2 kommenttia
  • 604 katselukerrat

Minulle myytiiin puhelimessa Elisan liittymiä ja palveluja komein lupauksin toimivuudesta. Yhtenä pakettina puhelinliittymät, nettiliittymä ja Lisäpalveluna Elisa Viihde. Tarkistettiin vielä käyttöpaikkakin ja Elisan myyjä totesi että hienosti pelittää. Käytössä ilmeni heti että Elisan nettiyhteys on kelvoton. Nopeus on vain 2,9 Mbps kun sopimuksessa luvattiin vähintään 5 Mbps.

Irtisanoin liittymät. Onnistui muutoin, mutta kas paketin Elisa Viihde olikin 24 kk määräaikainen sopimus. Ajatelkaa mitä Elisalta sanottiin Elisa Viihteeseen liittyen.

Elisa Viihdettä ei voi irtisanoa vaikka se ei toimi Elisan liittymällä. Perustelevat sillä että se saattaa toimia jonkun toisen operaattorin liittymällä. 

Miettikääpä että verkkokaupassa tai ylipäätään kuluttajakaupassa tuotteita ei saisi palauttaa sillä perusteella että jollain muulla tavalla sitä ehkä voisi käyttää. Väärän kokoisia vaatteita ei voisi palautta koska ne saattavat sopia jollekin toiselle. Auton varaosia ei voisi palauttaa koska ne saatavat sopia johonki toiseen autoon. Oltaisiinko Elisan käytäntöjä noudatten pikkuhiljaa tilanteessa että viallista tuotetta ei voisi palauttaa koska sen voi korjata ja sen jälkeen se toimii.

 

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7

rtisanoin liittymät. Onnistui muutoin, mutta kas paketin Elisa Viihde olikin 24 kk määräaikainen sopimus. Ajatelkaa mitä Elisalta sanottiin Elisa Viihteeseen liittyen.

Elisa Viihdettä ei voi irtisanoa vaikka se ei toimi Elisan liittymällä. Perustelevat sillä että se saattaa toimia jonkun toisen operaattorin liittymällä.

Niinpä.

Elisa Viihde ei ole sidoksissa nettliittymään , enää.

Viihde taitaa olla Elisallakin ainoita tuotteita , mikä on määräaikainen. Tämä on jälkiviisautta , mutta kehotan aina suhtautumaan kriittisesti kaikkiin määräaikaisuuksiin. Yksinkertaisinta olisi , että ei tilaisi mitään määräaikaista , koska niistä on vaikea päästä eroon.

Aikoinaan Viihteen sai vain laajakaistan kylkiäisenä ja silloin Elisa perusteli määräaikaisuutta laajakaistan asentamisen vaikeudella , mutta sitä sidonnaisuutta ei enää ole , joten ei pitäisi olla määräaikaisuuttakaan.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Moikka, ja tervetuloa OmaYhteisöön @Satuag Rätphyi ! 🙂

Laita meille yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimi , että voidaan vielä kurkata tuota asiaa yhdessä. 🤔