FORMULA 1

Formula 1 -kausi 2022 Elisa Viihteessä ja Elisa Kanavakortilla

  • 15 March 2022
  • 8 kommenttia
  • 4160 katselukerrat
Formula 1 -kausi 2022 Elisa Viihteessä ja Elisa Kanavakortilla
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +8
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 265 kommenttia

​Formula 1 -kausi starttaa perjantaina 18.3.2022. Varmista paikkasi kisakatsomossa ja katso F1-kauden kaikki kilpailut V premium -paketilla. Paketin kanavilla on suomenkielinen selostus ja kattavat studiolähetykset.
 

Elisa Viihde -palvelun ja Elisa Kanavakortin asiakkaana saat V premium -paketin nyt 2 kk 0 € + 10 kk 39,95 €/kk (12 kk määräaikainen tilaus). Paketti sisältää myös Elisa Viihde Viaplay Totalin, joten näet valtavan määrän muuta urheilua sekä laajan kattauksen leffoja ja laatusarjoja. 

:point_right: Tilaa V premium 
 

Mitä eroa on V premiumilla ja Elisa Viihde Viaplay Totalilla? 

V premium on kanavapaketti, joka sisältää uutuuselokuvia, Viasat Worldin palkittuja dokumentteja ja Disneyn lastenkanavia. Urheilun ystäville V Premium -paketti tarjoaa mm. Formula 1 osakilpailut ja maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Europa ja Conference League. V premium tilaus sisältää myös Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalvelun. 

Elisa Viihde Viaplay Total (39,99 €/kk) on suoratoistopalvelu urheilun, laatusarjojen ja - elokuvien ystäville. Näe jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, suositut alkuperäissarjat, eniten kotimaisia elokuvia sekä kansainvälisiä suosikkeja. 

:point_right: Tilaa Elisa Viihde Viaplay Total 
 

Miltä kanavilta näen Formula 1 -lähetyksiä? 

V premium -kanavapaketin V sport 1 Suomi -kanavalta näet kaikki Formula 1 -lähetykset. Kanavan löydät Elisa Viihde -digiboksilla kanavapaikalta 745 ja Elisa Kanavakortissa kanavapaikalta 265.
 

Miten aktivoin Elisa Viihde Viaplay -tunnukseni?


Seuraatko F1-lähetyksiä televisiosta, tabletista vai puhelimesta? Kerro se meille kommenteissa! 
 


8 kommenttia

Tykkään katsoa isolta ruudulta eli TV:stä viihdeboksin kautta. Jos olen poissa kotoa, katson tabletilta tai tiukassa tilanteessa kännykällä.

 

Kai tässä sopii samalla kysyä? Kysyn joka tapauksessa eikö viihteen digiboksilla pysty aloittamaan katselua alusta kisalähetyksen ollessa menossa livenä? Äsken ei onnistunut aika-ajolähetyksen aloittaminen alusta. Päällepääteeksi ohjelma on kovin pitkä joten joutuu odottamaan tunteja jos ei ehtinyt ihan alkuun ja haluaa nähdä alusta lähtien. Ehkä en vain osaa… 😅

Aika amatöörien puuhastelua kun ei voi sitä lähetystä valita katsottavaksi alusta, vaan pitää odottaa live lähete valmiiksi. Rahat kyllä kelpaa tietenkin, palvelu on mitä sattuu…

Mietin, että haluaisin katsoa elokuvia, tv-sarjoja ja Formuloita.

En ikinä ole katsonut Bundesliigaa, jääkiekkoa (paitsi MM-kisoja) , potkupalloa, UEFAa, koripalloa, tai lentopalloa Enkä aio katsoa. Enkä Disneyn lastenkanavia. En tiedä mikä on Conference League… 
Sitä vaan, että nyt jää Formulatkin katsomatta edelleen, kun 39,95 on liikaa Formuloista/kk 😪
Pistin piruuttani nyt poikki tuon Viasat Elisankin, kun rupesi harmittamaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Mietin, että haluaisin katsoa elokuvia, tv-sarjoja ja Formuloita.

En ikinä ole katsonut Bundesliigaa, jääkiekkoa (paitsi MM-kisoja) , potkupalloa, UEFAa, koripalloa, tai lentopalloa Enkä aio katsoa. Enkä Disneyn lastenkanavia. En tiedä mikä on Conference League… 
Sitä vaan, että nyt jää Formulatkin katsomatta edelleen, kun 39,95 on liikaa Formuloista/kk 😪
Pistin piruuttani nyt poikki tuon Viasat Elisankin, kun rupesi harmittamaan.

Turha sitä on itseensä kipeäksi maksaa noista paketeista. Osta koko kausi täältä 109,99€ tai 13,9€/kk :

https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en-FI

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +8

Kai tässä sopii samalla kysyä? Kysyn joka tapauksessa eikö viihteen digiboksilla pysty aloittamaan katselua alusta kisalähetyksen ollessa menossa livenä? 

Hei @Risto H, valitettavasti katselun aloittaminen alusta kesken kisalähetyksen ei ole mahdollista Elisa Viihde -digiboksin maksukanavilla. Katsominen kesken tallennuksen on mahdollista vain silloin kun ohjelman voi tallentaa.

Moi! Huomasin saman, ettei voi katsoa muuten kuin livenä ja nyt tässä viestiketjussa näyttää, että joku tallenne F1 -kisasta olisi tulossa? Tähän liittyen kysyn:

  1. Milloin ja mistä tuon kisan jälkeen voi F1-kisan katsoa uudelleen? Kisa päättyi nyt Su klo 18 tienoilla, lähetys klo 19. Voisin siis sulkea silmäni ja korvani muutamaksi tunniksi lopputulokselta ellen kerkiä liven alkuun.
  2. Toinen kysymys; minulla oli alkuvuonna Viaplay ja homma toimi todella hyvin, kunnes satuin ihan muissa asioissa käymään Elisan toimistolla - siellä myytiin innokkaasti Viaplayn tilalle tämä viihdepaketti, hyvään kauppatapaan olisi kuulunut näin olennaisen asian/muutoksen kertominen - asiakasta viedään todellakin myyntieurot silmissä, vai mitä? Nautin tästä nyt 24 kk?
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Elisa Viihde Viaplaysta löysin Urheilun F1-osiosta. Minulla V Premium-paketti.

 

Ok - thanks ”jarmokap” @jarmokap  Minulla löytyy urheilusta vanhoja jalkapallo yms. juttuja tallenteina?? Minulla soppareissa lukee ”premimium ja V premium” sekä hinta tälle viihteelle 39,95 €/kk - eikös tällä pitäisi joku F1 löytyä? Toki sopimuksen tein pari viikko sitten, joten enkö näe vanhoja ja tämä Barcelonan kisa ei vielä ole tullut tuonne urheiluun? Tallenne-välilehdessä ei kyllä ole mitään formusivua, kuten ei ElisaViihde sivuillakaan, jos hakusanaksi laittaa ”urheilu”; tällöin ohjautuu mm. ”sport” välilehtivalintaan, jossa 18 kpl muita ohjelmia? 

Osallistu keskusteluun