Vastattu

Mitä Viihde Premiumin hintaan kuuluu?

  • 8 August 2023
  • 2 kommenttia
  • 293 katselukerrat

Kunniamerkki

Mitä vain  katsoa mitä tahansa, vastaus on “ei kuulu pakettiin”, “ei tueta tällä laitteella”, “kirjaudu uudelleen” jne. Mistä maksan melkein 40 € kuussa??? Kuuluuko enää mikään suoraan Elisan pakettiin ilman lisämaksua???

 

 

EDIT 10.8.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 10 August 2023, 12:25

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Erinäiset suoratoistopalvelut (ja maksukanavat) ovat aina olleet lisämaksusta tilattavissa Elisa Viihteelle. 🙂 Jos jokin sovellus herjaa uudelleenkirjautumista mutta tunnukset löytyy, niin tunnuksien syötön jälkeen sovellusta pääsee käyttämään taas normaalisti. 😊 

Ainakin Yle Areena, Youtube, MTV Katsomo ja Ruutu pelittävät ilman maksullista tilaustakin, mutta saattavat toki vaatia ilmaisten tunnusten rekisteröinnin tai jotkin ominaisuudet tai sisällöt voivat olla maksumuurin takana. 🤔 

Elisa Viihde Premiumin hinnalla saa osoiteriippumattoman päätelaitteen millä kanavat (peruskanavien lisäksi Viihteen kuukausimaksulla saa myös vapaaseen katseluun kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan, kaksi urheilukanavaa (V sport+ Suomi HD ja Elisa Viihde Sport 1) sekä laadukkaita uutiskanavia, kuten BBC News, France 24 ja Al Jazeera) saa näkymään netin yli tai antennipiuhalla niin kotona kuin reissussa vaikka mökillä, 5000h tallennetilaa TV-ohjelmille, fiksun ja kattavan haun millä voi hakea esim. urheilulajilla tai vaikkapa näyttelijän nimellä haluttua sisältöä tallenteista ja useammasta eri suoratoistopalvelusta kerralla, lisämaksusta kätevän pääsyn sekä maksukanaviin ilman kanavakorttia että suosituimpiin suoratoistopalveluihin perinteisilläkin töllöillä, bluetooth-kaukosäätimen minkä voi parittaa myös älytelkkariin, kätevän ja helpon pääsyn digitaaliseen leffavuokraamoon, sekä Viihteen sovelluksen jolla samat tallenteet ja sisällöt saa sekä kännykkään, tablettiin, että vaikka toiseen älytelkkariinkin. 

Elisa Viihde Premiumin ominaisuuksia voi kerrata täältä: 

 



Missä ominaisuudessa sait @Illuusionisti herjan, että sitä “ei tueta tällä laitteella”? 🤔

Kunniamerkki

Niin, toisin sanoen todennut huomioni. Juuri mitään ei saa ilman lisätilausta ja lisämaksua. Ja HBOta ei voi katsoa Huawei laitteilla. Ei tueta. 

 

Osallistu keskusteluun