Vastattu

Netgem N7950 ei käynnisty

  • 8 huhtikuu 2021
  • 4 kommenttia
  • 208 katselukerrat

Saatiin juuri matkahuollosta elisan viihde Premium digiboxi ja tässä koitetaan käynnistellä. Mutta boxi on ihan mykkä. Tv ei löydä HDMI:stä mitään laitetta, millään liittimellä, eikä boxissa näy mitään valoa. Kaukosäätimeenkin vaihdettiin patterit, siinä vilkkuu punainen valo kun koittaa käynnistää mutta boxi on hiljaa. onko rikki? ei viittis tonne kalliiseen omaguruun soittaa. Ja tietenkin ajattelin, että kyllä me tää osataan asentaa, ilman että elisalta soittelevat takas: “miten asennus meni, noin niinku omasta mielestä” :D

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi tikipoksi ei toimi 19 huhtikuu 2021, 12:21

Boksi oli rikki, saatiin uusi tilalle ja se toimi normaalisti. 

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Ei tuossa kauheasti voi mikään vikaan mennä, jos vaan töpseli on seinässä ja virtapiuha kiinni boxissa, niin sillä jo pitäisi kyllä boxi käynnistyä.

 Siinähän on tietääkseni bluetooth kaukosäädin, jotta oisko se hukannut parituksensa laitteen kanssa ja sen takia ei käynnisty kaukosäätimestä ?

 

Itselläni ei viihdettä ole ollut enää vuosiin, sattuneista elisan, kalliista toilailuista johtuen joten en osaa tähän enempää sanoa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @tikipoksi ei toimi ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Eipä tuossa tosiaan kovin montaa vaihtetta ole minkä varassa operoida, sen verran varmistaisin että saatko boksiin mitään elonmerkkejä edes boksin kyljessä olevaa nappia painamalla ja onhan virtapistoke varmasti toimiva mihin Viihteen boksi on kytketty? :) 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

@tikipoksi ei toimi Oletteko saaneet ongelmaa ratkaistua? :) 

Boksi oli rikki, saatiin uusi tilalle ja se toimi normaalisti. 

Osallistu keskusteluun