Vastattu

Ohjelmien tallennus digiboxiin.

  • 7 January 2021
  • 2 kommenttia
  • 582 katselukerrat

Käyttäjätaso 2

Voiko jotenkin tallentaa ohjelmia ulkoiselle esim. Digiboxiin, samalla kun katselee tallenettua ohjelmaa. Elisa Viihteen tallennukset näkyvät kahden vuoden ajan. Haluaisin tallentaa joitakin ohjelmia pysyvästi. No, tuleeko niitä sitten katsottua se on eri juttu. Tietysti voisi tallentaa ne jo suoraan Digiboxiin, mutta Viihteen hankinnan jälkeen, on nyt tullut tallenettua ne sinne Elisan palveluun noin 8 kuukauden ajan.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 7 January 2021, 14:08

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Elisa Viihteestä tallenteita ei saa ulos omille medioille siirrettyä, eli tallenteet on ainoastaan meillä meidän palvelimella tallessa ja siten Elisa Viihde palvelun kautta käytettävissä. Mikäli haluat pitää tallenteita sekä meillä että omalla boksilla, tarvii molempiin laittaa erikseen samat tallennuskäskyt ohjelmille :/ 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Itseasiassa jos on tallentava dvd-soitin tai HPTC eli kotiteatteri-PC jossa videokaappari niin pystyy siirtämään digiboksista tallenteita scartin avulla omille medioille. Premium-boksista ei ole tietoa koska siinä ei ole scartia ja se taitaa pukata HDCP 2.0:aa ulos mutta on olemassa muuntimia jotka muuntaa HDMI:n analogiseksi videoksi ja audioksi, en niitä tässä ala mainostamaan kuitenkaan. :)