Premium boksin video/ääniongelma

  • 2 huhtikuu 2020
  • 4 kommenttia
  • 408 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

https://1drv.ms/v/s!AmB-5G-2DG_Dp853eH9l6eYjPKIcww

Jatkumoa ongelmille, mitä olen Premium boksin kanssa kokenut. Yllä olevan linkin takaa löytyy video, jonka nappasin eilen.

Ongelma siis siinä, että heti videon alkaessa kuva häviää ja äänet jatkavat hienosti tulemista. Valikon kuva palaa takaisin kun poistuu back näppäimellä toistettavasta videosta, mutta jos yrittää aloittaa videon uudestaan, sama ongelma toistuu. Ainoa tapa korjata tämä on käynnistää boksi uudelleen (hdmi kaapelin, telkkarin tai vahvarin uudelleenkäynnistys ei auta).

Tämä ei toistu kokoajan, mutta muutamia kertoja viikossa ainakin toistuu. Laitteen mukana tullut HDMI kaapeli on vaihdettu toisessa laitteessa toimineeseen HDMI 2.0 kaapeliin.

 

En osaa sanoa liittyykö tämä ongelma osittain myös tähän aloittamaani keskusteluun: https://yhteiso.elisa.fi/elisa-viihde-digiboksit-14/viihde-premium-boksin-hdmi-cec-standby-naeppaeimen-toiminta-jaerkevaemmaeksi-516386


4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3

https://1drv.ms/v/s!AmB-5G-2DG_Dp853eH9l6eYjPKIcww

Jatkumoa ongelmille, mitä olen Premium boksin kanssa kokenut. Yllä olevan linkin takaa löytyy video, jonka nappasin eilen.

Ongelma siis siinä, että heti videon alkaessa kuva häviää ja äänet jatkavat hienosti tulemista. Valikon kuva palaa takaisin kun poistuu back näppäimellä toistettavasta videosta, mutta jos yrittää aloittaa videon uudestaan, sama ongelma toistuu. Ainoa tapa korjata tämä on käynnistää boksi uudelleen (hdmi kaapelin, telkkarin tai vahvarin uudelleenkäynnistys ei auta).

Tämä ei toistu kokoajan, mutta muutamia kertoja viikossa ainakin toistuu. Laitteen mukana tullut HDMI kaapeli on vaihdettu toisessa laitteessa toimineeseen HDMI 2.0 kaapeliin.

 

En osaa sanoa liittyykö tämä ongelma osittain myös tähän aloittamaani keskusteluun: https://yhteiso.elisa.fi/elisa-viihde-digiboksit-14/viihde-premium-boksin-hdmi-cec-standby-naeppaeimen-toiminta-jaerkevaemmaeksi-516386

Hmm.. Esiintyykö tuota siis kaikkien ohjelmakirjastojen kanssa, vai ainoastaan C Morella? Esiintyykö tuota esim. tallenteissa?

Käyttäjätaso 1

https://1drv.ms/v/s!AmB-5G-2DG_Dp853eH9l6eYjPKIcww

Jatkumoa ongelmille, mitä olen Premium boksin kanssa kokenut. Yllä olevan linkin takaa löytyy video, jonka nappasin eilen.

Ongelma siis siinä, että heti videon alkaessa kuva häviää ja äänet jatkavat hienosti tulemista. Valikon kuva palaa takaisin kun poistuu back näppäimellä toistettavasta videosta, mutta jos yrittää aloittaa videon uudestaan, sama ongelma toistuu. Ainoa tapa korjata tämä on käynnistää boksi uudelleen (hdmi kaapelin, telkkarin tai vahvarin uudelleenkäynnistys ei auta).

Tämä ei toistu kokoajan, mutta muutamia kertoja viikossa ainakin toistuu. Laitteen mukana tullut HDMI kaapeli on vaihdettu toisessa laitteessa toimineeseen HDMI 2.0 kaapeliin.

 

En osaa sanoa liittyykö tämä ongelma osittain myös tähän aloittamaani keskusteluun: https://yhteiso.elisa.fi/elisa-viihde-digiboksit-14/viihde-premium-boksin-hdmi-cec-standby-naeppaeimen-toiminta-jaerkevaemmaeksi-516386

Hmm.. Esiintyykö tuota siis kaikkien ohjelmakirjastojen kanssa, vai ainoastaan C Morella? Esiintyykö tuota esim. tallenteissa?

Mulla ei taida olla muita kirjastoja käytössä, joten niistä en tiedä. Tallenteiden osalta vastaava on toistunut ainakin maikkarin Masked Singer ohjelman kanssa. Tällöin kuva on tullut, mutta äänet hävinneet jonnekkin matkalla.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Boksilla löytyy tarjolla myös esim Areena missä on Ylen sisältöjä ja Nelosen Ruutu mutta siihen tarvii tehdä Sanoma tunnarit ensin että pääsee vapaan katselun ohjelmia katsomaan. Pystytkö noita testaamaan aiheen tiimoilta vielä?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Onko tallenteissa tota muuten ollut muiden kuin MTV:n ohjelmien kanssa?

Osallistu keskusteluun