Vastattu

Rukajärven tie

  • 12 September 2022
  • 4 kommenttia
  • 166 katselukerrat

Taas loppui elokuva kesken kun boksi ei tallentanut riittävän pitkälle..Ongelma on siinä että tallennus alkaa merkittynä ajankohtana,ei silloin kun tallennettavaksi tarkoitettu esim,elokuva.

Elikkä saatta tulla kaikenmaailman älämölöä jonka ohjelmakesto ajaa hyvin paljon halutun tallennuksen päälle..menikö jakeluun Elisalle.?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kv36 13 September 2022, 07:24

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Kannattaa varmaan laittaa ensi kerralla

elokuvaa, ym. seuraavakin ohjelma tallennukseen.

Niin varmaan..vanhalla boksilla laitoin riittävästi tallennusaikaa..nämä uudet härpäkkeet ovat olleet vähän aikaa joten harjoitellaan..

Käyttäjätaso 7

menikö jakeluun Elisalle.?

 

Tästä samasta aiheesta on palstalla noin n+1 valitusketjua.

Ongelma on siinä, että kanavien lähetysajat eivät pidä paikkaansa. Viihteessä on lisätty tallennusaikaan 5 minuuttia ylimääräistä, mutta se ei aina auta kun ohjelmisto voi olla myöhässä joillakin mainoskanavilla lähes 10 minuuttia ja urheilulähetysten jälkeen vaikka puoli tuntia.

Omilla tallennusvälineillä tallennusajan säätö on helppoa, Viihteessä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nauhoittaa seuraavakin ohjelma.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Mietin vain sitä, totuimmeko aiemmin liian hyvään. Analogisena aikakautena, kun VHS-videoita vielä käytettiin. TV-signaalin mukana siirtyi “heräte”, jonka avulla ajastettu ohjelma ei koskaan jäänyt tallentumatta, jos vain VHS-nauha riitti ohjelman loppuun saakka. Eikö tuollaista olisi koodattavissa nykyisiin digitaalisiin toteutuksiin.

 

Osallistu keskusteluun