Ruutu plus pätkii jatkuvasti

  • 22 September 2021
  • 3 kommenttia
  • 2460 katselukerrat

Mikä siinä on, että tätä ruutu plussaa ei saada toimimaan elisa viihteessä? Jatkuvaa pätkimistä ja latausta. On vedelty johtoja irti, kirjauduttu ulos jne. Kuvan laatu huonoa 90% ajasta vaikka tulee kaapelin kautta. Big brother 24/7 ei toimi ollenkaan kun yrittää kattoo. Kaikki muut sovellukset toimii kuitenkin hyvin. Niin paits youtube! Sekin ilmottaa koko ajan jostain virheistä kun vähänkin kelaat johonkin suuntaan. 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Jaaha, ja nyt ei pääse enää koko sovellukseen 🤣👍🏼

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Moikka @Tarlaa84 ja Tervetuloa OmaYhteisöön. 

Ikävältähän tuo kuulostaa mutta olitkos jo ehtinyt tehdä Elisa Viihteelle mitään toimenpiteitä? Kannattaa etenkin tehdasasetusten palautus tehdä ensimmäisenä, sivulla https://elisa.fi/viihdelaitteet on ohjeet :) 

Moi, kiitos :) 

Joo on kyl kokeiltu ja koko vehkeenkin jouduin yhessä välissä vaihtaan kun ei toiminu. Jatkanu pätkimistä. Mut nyt on menossa netin tarkistusta et onko taloyhtiön netissä vikaa. Mutta en usko et sekään vaikuttaa, kun muut sovellukset toimii kuitenkin hyvin. Toi ruutu aina aika ajoin alkaa pätkiä ja ei toimi. Sit se toimii hetken hyvin ja taas hetken päästä alkaa pätkiin. Onko sitten Ruudun päässä vika. En tiiä