Vastattu

Tallenne jäi taas kesken

  • 29 April 2021
  • 9 kommenttia
  • 264 katselukerrat

U18 Suomi - Tsekki tallenne loppui myös kesken niin kuin Venäjä pelikin. Kuinka monta vuotta tämänkin ongelman korjaamiseen menee? Asia olis ratkaistu monesti sillä että Ohjelmiin tai edes Live/urheilu ohjelmiin lisättäisiin automaatisesti +30min tallennus aikaa.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi MiikaMoi 30 April 2021, 13:11

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5

U18 Suomi - Tsekki tallenne loppui myös kesken niin kuin Venäjä pelikin. Kuinka monta vuotta tämänkin ongelman korjaamiseen menee? Asia olis ratkaistu monesti sillä että Ohjelmiin tai edes Live/urheilu ohjelmiin lisättäisiin automaatisesti +30min tallennus aikaa.

Moi @Nipa1983 ja tervetuloa OmaYhteisöön! Pahoittelut nyt tästä ikävästä katkoksesta ottelussa.  Tämä ei ole mukavaa missään tallenteessä - etenkään urheilussa. 😥

Tuo kyseinen ottelu tuli TV5-kanavalta, niin huomasin että ohjelmaoppaassa tuolle ottelulle oli varattu slotti klo 4-00.6.00 jonka jälkeen ohjelmatietoihin päivitettiin tuo jatko klo 6.00 - 6.20 omaksi lähetykseksi. Tuo 20min ei kuitenkaan riittänyt tuohon ottelun ratkeamiseen vaan ottelu loppuu kun pelikellossa on 4min jäljellä. :weary:

 

Pahoittelen tätä ongelmaa ja toivotaan että seuraavat ottelut pysyvät aikataulussa jotta ne näkyvät kokonaan tallenteina.

eipä tullut kokonaan suomi - usa:kaan

 

Nyt kun YLE lähettää NHL-pelejä, niin monet niistä tulevat yöllä. Eilinen Tampa-Rangers alkoi illalla, mutta silti varsinaisen peliajan viimeinen kriittinen minuutti jäi näkemättä kun tallennus loppui kesken.

Joo, voisi laittaa muuten seuraavat ohjelmat tallennukseen, mutta kun pelin jälkeen on lähetyskatko, niin minkäs teet.

Joku ratkaisu tähän pitäisi saada. Pian alkaa Stanley Cup - finaalit, jotka YLE näyttää kaikki, ja ne tulevat perinteisesti kaikki keskellä yötä. Suuri osa peleistä jää siis lopun osalta näkemättä.

Hätäratkaisu olisi voida tallentaa ne lähetyskatkotkin.

Ensi yön peli tulee sentään aamun puolella, mutta siinä aamulla on sitten parin tunnin sisään parinkymmenen eri lastenohjelman silppu, eli se seuraavien ohjelmien tallentaminenkin ontuu pahasti.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

.

Käyttäjätaso 7

Joku ratkaisu tähän pitäisi saada.

 

Jos tv:ssä on tallennusmahdollisuus, osta siihen ulkoinen kovalevy (mahdollisesti suostuu toimimaan myös muistitikun kanssa, riippuen kummankin ominaisuuksista).

Järeämpi vaihtoehto on ostaa oma kunnollinen tallentava digiboksi, esim. Vu+.

Kummassakin vaihtoehdossa voit päättää itse, kuinka paljon ylimääräistä ohjelman loppuun tallennetaan.

Niin, ainahan voi ostaa vehkeitä ja palveluita, joilla korvata Elisa Viihde. Kyse on siitä, että miten palvelun, josta maksan kuukausimaksua, saa toteuttamaan sen mistä siinä maksan.

 

Niin, ja muuten ensi yön pelin jälkeenkin on lähetyskatko, eli tuurilla näkee edes varsinaisen peliajan kokonaan.

Käyttäjätaso 7

Kyse on siitä, että miten palvelun, josta maksan kuukausimaksua, saa toteuttamaan sen mistä siinä maksan.

 

Elisa Viihteessä maksat niistä ominaisuuksista, mitä siinä on, ja lisäksi Elisa voi milloin tahansa muuttaa tuotteen sisältöä ilmoittamalla siitä vähän etukäteen tai toisinaan jälkikäteen.

Joten oikeasti kyse on siitä, haluatko maksaa niistä ominaisuuksista, mitä Elisa Viihde nyt ja ehkä jatkossakin tarjoaa.

- Tuosta tallennusajan säädöstä on vinguttu täällä niin kauan kuin minä muistan, eikä siihen ole muutosta tullut. Tuskin tulee jatkossakaan.

Se vielä lisättäköön, että television ohjelmaoppaan mukaan ei ole lähetyskatkoa, vaan tulee “Uutisikkuna”, mikä ei Viihteen oppaassa näy.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

NHL-peleihin voidaan laittaa automaattisesti lisäaikaa, laitoin nyt Yle 2-kanavalta tuleviin NHL peleihin reilusti lisäaikaa.

Ohjelmaoppaasta en juuri nyt löytänyt tulossa olevia pelejä.