Vastattu

Tallenteen tekstitys ei toimi

  • 7 October 2022
  • 6 kommenttia
  • 496 katselukerrat

Katselin viikolla Harry Potter elokuvaa teeveestä ja tallensin sen digiboxille koska halusin katsoa sen loppuun myöhemmin. Kun tänään aloin katsoa tallennetta, ei siinä enää ollutkaan tekstitystä. Mistä tuo voisi johtua? Suorana tulleessa elokuvassa tekstitys kyllä oli. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi BK_viihde 12 October 2022, 21:46

Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Oho, nyt ei ihan heti muistu mieleen että olisi tullut itselle vastaan tällaista ongelmaa aiemmin 🤔 tässä voisi olla ihan paikallaan raportoida tämä eteenpäin meille viankorjaukseen tutkintaan, vaikka epäilen että tuota itse tallennetta valitettavasti tuskin saadaan tekstitettyä enää jälkikäteen.

Ilmeisesti Viihteen digiboksilla kokeilit katsella tallennetta ja tekstitykset uupuivat? Oliko sinulla mahdollisesti minkä mallin digiboksi käytössä? Elisa Viihde Premiumissa digiboksi on automaattisesti N7950, mutta Viihde Classic -palvelussa digiboksi voi olla N7700 tai N7800. Voit luntata digiboksin pohjasta tai sivusta olevasta tarrasta tarkan mallin. 👍🏼 

Pystyisitkö @Miinuli kokeilemaan tallenteen toimivuutta toisella laitteella, esim. älypuhelimella tai tietokoneella nettisivun kautta? Toimiiko tekstitykset toisella laitteella vai loistaako ne poissaolollaan muillakin laitteilla toistettuna? 🤔

Hei, kokeilin myös netin kautta tabletilla,  ei toiminut tekstitys siinäkään.

Tänään huomasin saman, tallenteiden tekstitys ei toimi iPadin eikä iPhonen aplikaatioilla. Tallennetta toistettaessa asetuksista ei saa tekstiä päälle eikä voi muuttaa mitään muutakaan. Tämä testattu Liv kanavan Frendeillä. Hammasrattaasta ei voi tehdä mitään eikä reagoi mihinkään. Puuttuu teksti päälle painike. Kesäkuinen Liv sarjatallenne This is us näyttää tekstit - siellä sama tilanne hammasrattaan takana eli mitään ei voi tehdä, tällä kertaa tekstiä ei saa pois. Maikkarin ulkkarileffassa hammasrattaan takana vihdoin painike josta voi valita tekstin tai ottaa pois ja se myös toimii. Mikä tämä bugi oikein on? Liittyykö Liv-kanavaan?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Mepäs vähän kysymme asiaan liittyen mitä tässä voitaisiin tehdä. Oudolta käytökseltä kieltämättä kuulostaa 🤔

Tässä mun tapauksessa kanavana oli Sub. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Tiistaina 4.10 ei Subin signaalissa ollut tekstityksiä ja ne sitten puuttuvat tallenteistakin. Antenni- ja kaapeliverkoissa tekstitykset toimivat, joten jos katsoit livenä sieltä, näit tekstityksen normaalisti.

Osallistu keskusteluun