Vastattu

Tallenteet näkyy mustana?

  • 13 huhtikuu 2021
  • 5 kommenttia
  • 114 katselukerrat

Käyttäjätaso 2

Hei! Osaako joku auttaa. Muutettiin uuteen kämppään ja laitettiin elisa viihde päälle, joka toimii siihen asti että näkee mitä tallenteita on, mutta kun tallenteen laittaa päälle, näyttö on vain mustana. Netti siis toimii koska näkee tallenteet, mutta ne eivät mene päälle/ näkyy vain mustaa. Jos menee johonkin areenaan/ katsomoon, niin sivu menee heti mustaksi. Koitimme wifin sijaan myös ethernettiä, mutta sama asia oli senkin kanssa. Mikä siis eteen :0 (Digiboxi on n7700 mallinen tai jotain sellasta sielä ainakin lukee, musta laatikko.)

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Nobaliini 14 huhtikuu 2021, 20:29

Oho, vaihdettiin eri modeemi käyttöön niin tallenteet alkoi näkyä :0 :)

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Hmm, onpas erikoinen pulma :thinking:  olitko kerennyt jo kokeilla tältä sivulta löytyvät vinkit, erityisesti tuolta digiboksin resetoinnin eli palauttamisen tehdasasetuksille, sisäisen muistin alustuksen, ja manuaalisen päivitysten haun? Jos mikään näistä ei tepsi ongelmaan niin pistätkö meille vielä yksityisviestillä profiilin @OmaYhteisö-tiimi kautta lisätiedot, niin voidaan kurkata tilanne sitten vielä tarkemmin :slight_smile:

Käyttäjätaso 2

En ole vielä, voisin koittaa niitä, nehän ei poista kuitenkaan tallenteita? :)

Käyttäjätaso 2

Tein tehdasasetusten palautuksen mutta se ei vielä auttanut. Koitan vielä noita kahta muuta keinoa. Eihän sillä ole väliä että modeemi on muu kuin Elisan?

Käyttäjätaso 2

Tein nuo kaikki 3 keinoa muttei vaikuttanut asiaan :0

Käyttäjätaso 2

Oho, vaihdettiin eri modeemi käyttöön niin tallenteet alkoi näkyä :0 :)

Osallistu keskusteluun