Vastattu

Tekstitykset kuntoon!

  • 19 September 2022
  • 5 kommenttia
  • 197 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Ehdotan, että nyt kun tekstitysvirheistä on saatu kärsiä jo pari vuotta olisi aika jo korjata asia.

Viimeisen noin parin vuoden ajan on melkein joka tallenteesta löytynyt enemmän tai vähemmän häiritseviä virheitä tekstityksissä. Tässä esimerkkikuvassa yksi pahimmista, koska tuosta ei ota hyvä isäkään selvää mitä siinä pitäisi lukea.

Toivottavasti löytyy muitakin, jotka ovat kannattavat tätä ideaa.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 26 October 2022, 17:59

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Uusi ideaKeskustelu käynnissä
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Tarkennettakoon vielä, että katson tallenteita melkein pelkästään elisaviihde.fi osoitteesta firefox selaimella (joskus harvoin mobiililla/chromecastilla). Nämä ongelmat ovat kuitenkin koskettaneet myös digiboxia, mutta olen siitä jo päässyt eroon niin en pysty sanomaan vaivaako nämä viat vielä siellä.

Käyttäjätaso 6

Kiitos asian esille nostamisesta. Tämä aihe on tiedossa ja selvityksessä.

Vaihdoin ketjun pois ideapajasta, sillä kyseessä vaikuttaa olevan enemmänkin häiriö, ei idea. 🙏

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Kiitos asian esille nostamisesta. Tämä aihe on tiedossa ja selvityksessä.

Vaihdoin ketjun pois ideapajasta, sillä kyseessä vaikuttaa olevan enemmänkin häiriö, ei idea. 🙏

Oli idea tai ei.

Ei tälläisiä tekstitysongelmia voi jättää vuosiksi häiritsemään asiakkaita.

Käyttäjätaso 3

Olin myös tulossa kysymään, että johtuvatko nuo oudot kirjaimet ja merkit tekstityksessä Elisa Viihteestä. Katsoin hiljattain dokkarin koskien Qatarin kisojen kähmintöjä ja siinäpä häiritsi hampaita kiristävästi toistuva virhe: Qatar olikin Outar!  Joka ikinen kerta. Qatarilainen taisi olla muuttunut taas gatarilaiseksi. Yleensä joissain sarjoissa tekstissä on ollut alussa joku outo merkki, tai alkukirjain puuttunut kokonaan😬

Ehdin jopa antaa palautetta YLEllekin, joka vastasi ja ihmetteli. Eihän minun tullut mieleenkään, että se voisi johtua Viihteestäni. Olisi pitänyt. Katsoin sitten Areenan kautta saman dokkarin ja ihan oikeita kirjaimiahan siellä näkyi. Ei mitään Outaria, vaan Qatar.

Aion taas varata soittoajan ensi viikolle, koska trajouksia Elisa Viihteen jatkamiseksi on tullut. Mutta - jos sitä PUUTTUVAA tukiasemaa ei vieläkään ole, eikä tule, ei minun kannata enää jatkaa. Olin jo vähän kahden vaiheilla tässä kuitenkin. Maksaahan se uusi tallentava boksikin (en usko, että olisin onnellinen boksista, joka ei tallenna, niin monia vuosia kun on ollut tallennusmahdollisuus)

Osallistu keskusteluun