Vastattu

Uusi Elisa Viihde Android digiboksi ja kaukosäädin

  • 25 November 2023
  • 7 kommenttia
  • 364 katselukerrat

Uutena asiakkaana hankin tämä uuden elisa viihde android boksin. Alkuun kaukosäädin toimi niin, että volumea säätämällä äänenvoimakkuus boksissa vaihtui. Tämän jälkeen menin urpo linkittämään säätimen television kanssa kun sellaista ehdotti, jolloin viihde boksin volumenappi yrittää nyt säätää tv:n ääntä. Ei siis Elisa viihde boksin volumea. Ongelma tässä on se, että ääni kulkee minulla viritinvahvistimen kautta eikä tv äänet ole päällä laisinkaan. Mistään ei lödy kohtaa jossa halausin tämän linkityksen pois ja palauttaa säätimen takaisin alkuperäisiin asetuksiin, eli säätimella ohjataan ainoastaan boksia, ei mitään muuta. Tehdasasetuste palautus boksiin ei auttanut. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 25 November 2023, 11:15

Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Toisesta viestiketjusta poimittu vinkki:

Parituksen purkaminen onnistuu seuraavasti: paina input/source-painiketta 3 sekuntia pohjassa, kunnes kaukosäätimen valo vilkkuu. Sen jälkeen valitse numeronäppäimillä 9999.

Kokeilepa tuota ?

 

Käyttäjätaso 7

Toisesta viestiketjusta poimittu vinkki:

Parituksen purkaminen onnistuu seuraavasti: paina input/source-painiketta 3 sekuntia pohjassa, kunnes kaukosäätimen valo vilkkuu. Sen jälkeen valitse numeronäppäimillä 9999.

Kokeilepa tuota ?

 

Jos ei pelkästään auta, niin kannattaa käynnistää digiboksi uudelleen

irroittamalla virtajohto n. 10 sekunnin ajaksi.

Kiitos, kiitos ja kiitos. Näillä ohjeillanne sain erotettua kanken kuten toivoin. Melkonen säätö oli saada HDMI. Virinvahvistin, LG telkkari, äänilähdöt ja kaikki saatanan sekamelsa kommunoikaan keskenään. Nyt en tarvi muuta kuin yksi säädin. Kiitos!

Kunniamerkki

Liittyen ZTE b866 boksin kaukosäätimeen, niin onko tosiaan niin että kaukosäätimellä ei voi enää palata edelliselle kanavalle? Kaikissa aiemmissa elisa viihde bokseissani sekä useissa television kaukosäätimissä on mahdollisuus palata edelliselle kanavalle. Mutta nyt uudessa kaukosäätimessä takaisinpäin-nuoli vie elisa viihteen valikkoon mikä on naurettavaa kun sen vieressä on jo elisaviihde-nappula jolla pääsee samaan paikkaan. Vai enkö vain osaa käyttää kaukosäädintä? 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

@kilipukki tuosta TV-painikkeesta pitäisi ainakin päästä edelliselle kanavalle. 👍

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/tv-palvelut/elisa-viihde-plus-tv-boksi/

Kunniamerkki

Juu löysin saman sivun eilen muttei tv nappula ainakaan mulla toiminut niin että palaisi edelliselle kanavalle. Jos muilla toimii niin voikohan liittyä että tv linkitetty siihen elisan kaukosäätimeen myös?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Tuo TV nappula omasta käsityksestä toimii siis niin että jos on esim valikossa tmv. niin sitten palaa siihen edellisen kerran auki olleelle kanavalle. 🤔 Korjatkaa toki joku jos oon väärässä. 

Osallistu keskusteluun