V sport ja C More pätkii

  • 8 October 2022
  • 2 kommenttia
  • 219 katselukerrat

Minulla ollut pätkimistä Elisa Viihde boksin kautta katsotuissa maksukanavissa (V Sport \ Cmore) kohta nelisen vuotta. Nyt käytössä viihde premium ja uusi televisio, mutta ongelmat vaan jatkuu.

 

Elisan asiakaspalveluun olen soittanut (oikeasti) 8 kertaa ja täysin turhaan. Joka soitolla tulee uusi neuvo, kuten osta kultaisilla liittimillä olevat johdot, vaihda premium viihde boksiin tai kuten viimeisellä soitolla neuvottiin - osta uusi televisio.

Asiakaspalvelun ohjeita noudattaen olen nyt "polttanut" rahaa noin 2000€ ja pätkiminen vain jatkuu.

Voi olla,että asiakaskokemus on saanut tässä vuosien aikana pienen kolauksen. Rauhallisellakin miehellä paloi niin pahasti  hermo siihen neuvontaan, että enää en sinne soittele. Jatkossa paasaan vain netissä ja jakelen huonoja arvosteluja Elisalle. #mitäpäpieniihminenmuutakaanvoi



EDIT 10.10.2022 // siirretty omaksi keskustelukseen täältä -draakki


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Moikka @H.Mursu !

 

No onpas kerta kaikkiaan kummallista toimintaa 🤔

 

Kertomastasi ei ilmennyt netin osuus asiassa, onko sitä koskaan tutkittu?

Yleensä pätkimiset tallenteissa/maksukanavilla selittyy netin nopeudella tai laadullisella seikalla. Mietin voisiko tässäkin olla kyse sellaisesta.

Hei @Lautturi , kiitos kommentistasi. Olen kanssasi samaa mieltä, että tämä on koko ajan ollut nettiongelma, mutta kun aspan mukaan yhteys toimii. Toki heidän neuvojen mukaan on pitänyt ostaa (kuinkas muutenkaan) uudet johdot. Ei vaikutusta.

Minulla on yli 10 vuotta vanha ns. vanha viihde sopimus ja siihen kuuluu myös nettilaitteet. Niitä ei aspan mukaan kuitenkaan ole tarpeen vaihtaa (kun ne ei mene minun rahapussistani). Sen sijaan heidän mukaan esim. se televisio minun oli tärkeä uusia uudempaan malliin. Ja minä hölmö vielä uskoin.

Luulen, että jossain vaiheessa minun on ostettava (kuinkas muuten) vielä se 5G kotinetti. Jospa se sitten näiden vuosien jälkeen lopettaisi tämän.