Vastattu

V sport+ Suomi Elisa Viihteessä

  • 15 December 2023
  • 3 kommenttia
  • 363 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +1

 Elisa mainostaa Elisa viihde premiumissa että pitäs näkyä maailmacupin hiihdot maksuttomassa lisäkanavassa v sport + suomi kanavalta vaan eipä näy enää kun hiihdot siirrettin v sport 1 suomi kanavalle joka ei kuulu ilmaisiin lisäkanaviin. On tämä kyllä ihmeellistä kun mikään ei pelaa eikä asiakkaita informoida muutoksista.

 

EDIT: 15.12.2023 // Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi. -Burnett

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ilponen 18 December 2023, 14:45

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Moikka! Koitin ettiä että missä ois mainostettu tuota että hiihdon maailmancup näkyis Elisa Viihde Premium tilauksella mutta en sellasta löytänyt. 🤔 Missä oot törmänny tuohon mainokseen?

Tuo V Sport + Suomi on tosiaan Elisa Viihteellä näkyvä maksuton lisäkanava, mutta kun kyseessä on kuitenkin pohjimmiltaan Viaplayn kanavapaketti niin osa ohjelmista voi siirtyä kanavalta toiselle ja ei voida luvata että miltä kanavalta Viaplay haluaa mitkäkin kisat näyttää. 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +1

Elisa Viihde Premium tuon kun haet niin siellä on ilmaiset lisäkanavat ja siellä on V Sport+suomi ja sitäkö näppäät niin siellä lukee  että näkyy maailmamcapin hiihtoa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +1

Tämähän oli aikoinaan syy että otin Elisa viihde premiuimin kun kehuttiin että tuolta voi katsoa hiihtoja ja timattiliikaa vaan näin ne systeemit muuttuu mikään ei pidä .On se sitten viapleyn tai elisan vika niin voishan tossa asikkaita informoija muutoksista avoimin.

Osallistu keskusteluun