Vastattu

viihde premium

  • 11 March 2021
  • 4 kommenttia
  • 246 katselukerrat

Moi,

Olisin tiedustellut irtisanomisaikaa määräaikaiselle viihde premium sopimukselle joka ei toimi???

Käytiin viime syksynä elisan myymälässä kun meillä on ollut hitautta 50 mb ADSL:ssä  sekä Wlan:issa   johtuen kasvaneista laitemääristä. Kuitenkaan osoitteeseemme ei saa suurempaa väylää. Niinpä asiakaspalvelija Elisalla sanoi: Kokeilkaa viihde premiumia lisäksi puolivuotta kympillä kuussa. No ajateltiin että eihän tuo paljon ole ja on kokeilemisen arvoinen asia. Unohtui Elisan puolelta mainita että tulee kahden vuoden määräaikainen sopimus! Viihde premium on todella hidas ja jumittaa koko ajan. Pitää irrotella virtajohtoa ja/tai kaukosäätimen pattereita jatkuvasti  Lisäksi toinen viihdeboxi ei toimi heikon wlan:in vuoksi.

Lopputuloksena saatiin yksi huonosti toimiva viihde hienoilla ominaisuuksilla ja laskua nyt vajaa 80 € kuussa. Koko perhe alkaa olla aika väsynyt kun koko ajan joku jumittaa ja kauhistuttaa tuo €/kk hinta.

Meillä on ollut viihde vuodesta 2004 saakka käytössä ja nyt on kyllä huonoin tilanne tänä aikana.Lisäksi taloyhtiöömme on otettu DNA:n valokuituyhteys.

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 11 March 2021, 15:01

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

@kerttuanni Vaikka Elisa Viihde olisi määräaikaisella sopimuksella, voi siitä siltikin pudottaa tuon kiinteän laajakaistan pois, jolloin myös kk-hinta tippuu. Näin on ollut ainakin tuon normaalin Elisa Viihteen kohdalla sellaisissa sopimuksissa, joissa laajakaista kuuluu Viihteen sopimukseen.

 

Nopeuksien ja vasteaikojen puolesta tuo DNA:n valokuitu on parempi vaihtoehto, todennäköisesti jopa edullisempi kuin Elisan VDSL-yhteys. Ainoa miinus on se, että Nelonen Median operoimat HD-kanavat (Nelonen HD, Liv HD, Jim HD ja Hero HD) näkyvät vain Elisan oman liittymän kautta. Eli jos tykkäätte katsella näitä HD-kanavia suorana, pitää digiboksi olla Elisan liittymän päässä (kiinteä tai mobiili). Muut kanavat sekä suoratoistopalvelut ja tallenteet näkyvät samalla tavalla oli operaattori mikä tahansa.

 

Kannattaa pohtia tätä vaihtoehtoa vakavasti ja tarvittaessa ottaa yhteys Elisan asiakaspalveluun sopimusmuutoksien tiimoilta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tarkennuksena edelliseen kommenttiin että Nelosen kanavat toki näkyvät suorana mikäli boksissa on antennijohto kytkettynä ja kanavat sitä kautta viritetty näkymään :) 

Kiitokset kommenteista. Katsotaan kyllä mieluiten HD kanavia. Joten näyttää siltä että jos haluaa katsella myös nelosen hd kanavia ilman suurempia kikkailua ja kannattaa vaihtaa kaikki palvelut toisaalle. Harmi vaan kun on kaikki ollut elisalla jo pitkään. Pilvilinna, Puh. liittymiä jne. No täytynee olla yhteydessä elisan asiakaspalveluun.

Käyttäjätaso 3

Kiitokset kommenteista. Katsotaan kyllä mieluiten HD kanavia. Joten näyttää siltä että jos haluaa katsella myös nelosen hd kanavia ilman suurempia kikkailua ja kannattaa vaihtaa kaikki palvelut toisaalle. Harmi vaan kun on kaikki ollut elisalla jo pitkään. Pilvilinna, Puh. liittymiä jne. No täytynee olla yhteydessä elisan asiakaspalveluun.

Nelosen kanavanipun kanavat toimivat myös kesken ohjelman tallennus ominaisuuden kautta teräväpiirtona. Eli jos tietää ohjelman koska tulee mitä haluaa katsoa se onnistuu suorana, kannattaa jopa odottaa hetki alusta niin pääsee mainoskatkojen ohi. Ainoa on kanavasurffailu Mikä ei onnistu, mutta jos antennipiuha on kiinni ja asetuksista että ne kanavat tulee antennin kautta onnistuu myös se. Ja jos jotain hyvää sattuu tulemaan niin samantien voi siirtyä kesken ohjelman tallennuksen kautta katselemaan teräväpiirtona lähetystä ja samalla skipata mainokset 👌