Vastattu

viihde premiumin käyttöönotto

  • 13 November 2021
  • 5 kommenttia
  • 166 katselukerrat

Käyttäjätaso 2

Nyt kaipaan apuja, joten käännyn luottamuksella taas palstalaisten puoleen.

Kaikkien taiteen sääntöjen mukaan aloin asentaa uutta digiboxia uuteen televisioon (Panasonic TX-65HZ1000E). Katsoin videon käyttöönotosta (loppujen lopuksi monta kertaa), viritin kaikki piuhat: virta, HDMI, eterhnet ja vielä kaapelipiuhan. Virrat laitoin päälle ja kas, ei tapahtunut mitään. Didiboxiin kyllä tuli sininen valo, mutta se olikin ainoa silminhavaittava muutos. Annoin piuhoille valohoitoa, uusi yritys, ei mitään😡. Yritin ohjeiden mukaan myös palauttaa boxille tehdasasetukset.

Ajattelin sitten yrittää yhdistää wlanilla, lopputulos aivan sama. Ei tapahdu mitään.

Päivän palikkatesti meni siis täysin poskelleen. Mikä pieni tai suuri yksityiskohta on nyt pielessä?

Etukäteen kiitollisena jään odottamaan ehdotuksia.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi vadelma 14 November 2021, 09:39

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Onko ongelma vielä ratkennut? Onko televisiosta päällä oikea HDMI-tulo? Miten pystyit yhdistämään wlanilla jos televisiossa ei näkynyt kuvaa lainkaan?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +6

Irottamalla RJ45 piuhan nin sillon kokeillaan wlanilla, vaikka kuvaa ei tuliskaan ? Mutta kuulostaa siltä että televisiosta pitäisi osata valita oikea kuvalähde, oikea hdmi portti siis.

Käyttäjätaso 2

Onko ongelma vielä ratkennut? Onko televisiosta päällä oikea HDMI-tulo? Miten pystyit yhdistämään wlanilla jos televisiossa ei näkynyt kuvaa lainkaan?

Ei ole ongelma ratkennut, oli pakko pitää tauko yrityksessä, ettei hermo vallan pala.

En pystynytkään yhdistämään wlanilla. Keräsin piuhat ja yritin aloittaa kokonaan uudestaan koko asennuksen kun ei lähtenyt asentumaan piuhoilla.

Käyttäjätaso 2

Ei ole boxin vika, että itsepintaisesti ja härkäpäisesti väitin, että HDMI- piuha on ykkösessä, olin laittanut sen rivistön toiseen päähän🙄.

Kiitän kovasti vastanneita ja häpeän saattelemana lähden kaatamaan päälleni vähän tuhkaa jonka seassa on höyheniä. Ehkä kieriskelen vielä tervassakin😂

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +6

Ei ole boxin vika, että itsepintaisesti ja härkäpäisesti väitin, että HDMI- piuha on ykkösessä, olin laittanut sen rivistön toiseen päähän🙄.

Kiitän kovasti vastanneita ja häpeän saattelemana lähden kaatamaan päälleni vähän tuhkaa jonka seassa on höyheniä. Ehkä kieriskelen vielä tervassakin😂

Pääasia että lähti toimimaan.

 

PS. Kuva olis kiva höyhenkäsittelyn jälkeen ;D

Osallistu keskusteluun