Vastattu

Vuokraamo ei toimi, TV:n sovelluksia ei voi päivittää, Ylen 1 pätkii

  • 20 November 2021
  • 2 kommenttia
  • 81 katselukerrat

Käyttäjätaso 2

Ylen ykkönen on pätkinyt jo kuukausia digiboksin käynnistäessä ja vain boksin uudellen käynnistäminen auttaa. Nyt Tv:n sovelluksia ei voi päivittää, koska tv ei saa yhteyttä verkkoon. Myöskään Elisan vuokraamo ei toimi. Pääsivu aukeaa, mutta elokuvien esittelyt eivät lataudu. Kaikki muut verkossa olevat laitteet joilla ei ole tekemistä Elisa Viihteen kanssa toimivat normaalisti. Onko tässä jo perusteita sanoa sopimus irti ennenaikaisesti?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 22 November 2021, 13:47

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4

Ei ole irtisanomisen perusteita tuossa vielä, mutta toki vianrajausta kannattaisi tehdä syvällisemmin.

Nettiyhteysongelma on vain digiboxille kun muilla laitteilla netti pelaa.

 

010 190 240 päivystää tälläkin hetkellä. Kiireettömämpään apuun:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/soittakaa-minulle/

Käyttäjätaso 5

Nyt olikin @Antti-1 hurjan monta ongelmaa yhdessä nipussa :disappointed_relieved:  kerkesitkö olemaan jo Porkkanan ohjeistuksella meidän asiakaspalveluun yhteydessä?

Tässä kannattaisi nyt ihan ensimmäisenä tehdä tältä sivulta löytyvät vianrajaustoimenpiteet, aivan erityisesti tuo digiboksin tehdasasetuksille palautus eli resetointi. Myös digiboksin sisäisen muistin alustus kannattaa kokeilla, sekä manuaalinen digiboksin ohjelmistopäivityksen tarkistaminen. Käyttäisin myös kaikki digiboksin piuhat irti ja kytkisin ne napakasti takaisin kiinni. Jos mistään näistä ei ole apua niin sitten pitää syväluodata tätä ongelmaa tarkemmin.

Kerrotko muuten vielä, että oliko sinulla digiboksi netin päässä verkkokaapelilla, vai onko boksi wifi-verkossa? :thinking:

Osallistu keskusteluun