Vastattu

Asus ax86u iptv asetukset

  • 8 June 2021
  • 8 kommenttia
  • 184 katselukerrat

Ostin uuden reitittimen vanhan kotiboksin tilalle ja nyt pitäisi saada asetukset kuntoon.

Aluksi toimi kaikki kanavat, mutta nyt ei näy niistä mikään ja mm. Youtube ei toimi.

Tallenteet toimivat moitteettomasti.

Missäköhän on vika?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi wellu_76 16 June 2021, 06:51

Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Ostin uuden reitittimen vanhan kotiboksin tilalle ja nyt pitäisi saada asetukset kuntoon.

Aluksi toimi kaikki kanavat, mutta nyt ei näy niistä mikään ja mm. Youtube ei toimi.

Tallenteet toimivat moitteettomasti.

Missäköhän on vika?

 

Moikka @Mickels ja tervetuloa OmaYhteisöön!


Hmm, eli toimiiko sinulla siis netti millään laitteella tuon reitittimen kautta, vai esiintyykö ongelmaa ainoastaan telkkarilla/digiboksilla?

Löysin ohjeet OmaYhteisöstä.

Ainakin näillä on tähän asti toiminut:


LAN -> IPTV-tabi
Select ISP profile: Manual
Internet VID tyhjä PRIO 0
LAN port 4 VID 1234? PRIO 0
LAN port 3 VID tyhjä ? PRIO 0

Special applications:
Use DHCP routes Microsoft
Enable multicast routing (IGMP Proxy) Enable
Enable efficient multicast forwarding (IGMP Snooping) Enable
UDP Proxy (Udpxy)
 

Käyttäjätaso 5

Löysin ohjeet OmaYhteisöstä.

Ainakin näillä on tähän asti toiminut:


LAN -> IPTV-tabi
Select ISP profile: Manual
Internet VID tyhjä PRIO 0
LAN port 4 VID 1234? PRIO 0
LAN port 3 VID tyhjä ? PRIO 0

Special applications:
Use DHCP routes Microsoft
Enable multicast routing (IGMP Proxy) Enable
Enable efficient multicast forwarding (IGMP Snooping) Enable
UDP Proxy (Udpxy)
 

Okei eli onko nämä asetukset nyt käytössä ja yhtä-äkkiä tuo toimivuus on loppunut esim. YouTuben osalta? :thinking: Meiltä on tuohon Multicastiin tullut hieman muutoksia lähiaikoina, josta on kerrottu mm. tässä ketjussa: 

Nyt minun on pakko myöntää että oma tietotaitoni tulee vastaan tässä aiheessa ja en ole satavarma onko tuo linkkaamani asia edes samalla pelikentällä. 😅 Löytyisikö meidän Yhteisöstä apuvoimia näiden asetusten säätämiseen?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Olitko @Mickels saanut tämän ratkaistua jo? :) 

Noilla asetuksilla sain LANin kautta toimimaan moitteettomasti.

En ole kokeillut WiFin kautta, ja multicasting ei toimi koska

“ Due to hardware limitation, IGMP proxy cannot co-exist with IPTV function. ”

Ja oletan, että portti 1234 on oikea?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Itselläni on kilpaileva IPTV-palvelu, enkä ole omassa Asus-reitttimessä koskenutkaan noihin asetuksiin. Ja homma toimii. Eikä palveluntarjoaja ole ohjeistanut muuttamaan asetuksia. Kokeile palauttaa kaikki LAN-IPTV sivulla olevat asetukset pois käytöstä tai ei mitään-asetuksiin ja kokeile uudestaan.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Hmm, Multicastiin meillä on Elisa Viihteellä tosiaan hieman tullut hieman muutoksia kuten MiikaMoi kertoikin. Jos sinulla oli toinen palvelu käytössä, niin nyt en valitettavasti noiden muiden asetusten osalta osaa sanoa varmaksi.  

Kiitokset wellu_76 vinkistä. Palautin LAN-IPTV asetukset ja nyt toimii kuin junan vessa.

Ethernetin kautta toimii.

Osallistu keskusteluun