Vastattu

Elisa viihde appi Chromecast ja tekstitys

  • 26 October 2021
  • 3 kommenttia
  • 101 katselukerrat

Mitäköhän johtuu, että Ylen kanavien osalta Elisa viihde appi kadottaa tekstitysvalikot, jos koittaa toistaa lähetystä cromecastin kautta. Aikaisemmin toiminut, mutta ei enää. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 9 November 2021, 12:29

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Mitäköhän johtuu, että Ylen kanavien osalta Elisa viihde appi kadottaa tekstitysvalikot, jos koittaa toistaa lähetystä cromecastin kautta. Aikaisemmin toiminut, mutta ei enää. 


Moikka @Timoku ja tervetuloa OmaYhteisöön! No niinpäs näytti olevan, erikoista. Vien tästä tietoa eteenpäin, kiitos hyvästä huomiosta!

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Minulla toimii tekstitys esim. Ylen ohjelmissa, kunhan esim. laittaa halutun tekstityksen päälle ennen Chromecastiin lähettämistä.

Katselun aikana mulla tulee kyllä valikot esiin, mutta ne ei välttämättä oikeasti ota käyttöön valittua tekstitystä ellei esim. saman valikon ollessa auki valitse tekstityksen jälkeen myös ääntä (muka, riittää että valitsee saman äänen, sitä ei tarvitse vaihtaa), tämä ilmeisesti vastaa vähän kuin "Ok-painiketta" eli syöttää valitun tekstin päälle vasta kun valitaan valikosta jotain muutakin eli ääni.

Eli vikaa on, toivottavasti tuosta olisi jotain apua korjausta odotellessa. En muita ole testannut nyt, kuin Ylen tallenteen, kun yleensä käytän Android TV:n versiota. Pahoittelut jos ei muissa toimi...

Kokeilussa oli nyt siis Android kännykän app versio 3.57.2 (34099)

Edit. Jaa, tuo ettei tekstitys valikkoa näy, niin koski ilmeisesti suoraa lähetystä katsellessa? Siinä em. mainitut asiat ei auta, tuli seki tässä kokeiltua. Tallenteissa auttaa.

Käyttäjätaso 4

Tämä on nyt tutkinnassa ja pyritään korjaamaan homma 👍

Osallistu keskusteluun