Vastattu

Elisa Viihde mobiilisovelluksen päivitys


Elisa mobiili oli heittänyt kirjautumisen ulos, nyt ei ole mobiilissa tallenteita lainkaan. Missä on bugi? 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 14 July 2021, 09:26

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Elisa mobiili oli heittänyt kirjautumisen ulos, nyt ei ole mobiilissa tallenteita lainkaan. Missä on bugi? 

Perusjutut tehty/tarkistettu:

  • sovelluksen poisto ja uudelleenasennus
  • puhelimen/tabletin uudelleenkäynnistys
  • näkyykö tallenteet elisaviihde.fi
  • onko sopimus voimassa :yum:

?

Käyttäjätaso 6

Ohoh :open_mouth:  hmm, joskus tällaisissa tilanteissa asiakkaalla on saattanut olla useammat Viihde-tunnukset ja jos kirjautuessa on vahingossa kirjautunut ns. väärillä tunnuksilla niin silloin tallenteet eivät sitten toki ole näkyneet. Mekin voidaan vähän kurkata noita tunnuksia tarkemmin, jos laittelet vielä asiakasnumerosi oman OmaYhteisö-profiilisi lisätietoihin? :slight_smile: Sieltä pitäisi ihan löytyä erikseen kohta “Asiakasnumero tai puhelinnumero” ja tieto ei ole julkinen, näkyy siis vain meille moderaattoreille.

Ja sovellus kannattaa tottakai varmuuden vuoksi vielä poistaa laitteelta ja asentaa uudelleen, ihan varmuuden vuoksi :thumbsup_tone2:

Käyttäjätaso 1

Tämä on uusi ominaisuus. Lähes päivittäin joutuu kirjautuun uudelleen sovellukseen jos yrittää tallentaa jotain. Onneksi pääsee kohta elisasta kokonaan eroon ja ikinä ei tule uudelleen elisan palveluita

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

@juniori kyseessä on bugi, ei ominaisuus. Asia on tullut laajemmin tietoon jokunen päivä sitten ja on meillä nyt aktiivisesti korjauksessa! :slight_smile:

Osallistu keskusteluun