Vastattu

Elisa viihde pätkii! Sekä netti että tv.

  • 25 March 2021
  • 7 kommenttia
  • 413 katselukerrat

Tein vikailmoituksen, miehet tekivät testejä, mutta heidän laitteissaan ei vikaa ollut, eivät tulleet kotiin katsomaan koska vika yhtäkkiä korjaantui.

 

Edellinen asukas jätti Ciscon modeemin ja t-haaroittimen, testasin niillä ja niilläkin pätkii.

 

Modeemissa ja t-haaroittimessa joudun käyttämään kierreliittimiä koska antennikaapelini päissä ei ole noita kierteitä. Luulin että vika olisi siinä, että liittimet falskaa. Mutta… samaan aikaan kun netti pätkäisee, pätkäisee myös kuva telkusta ihan normikanavilta. Eli olisiko ongelma sitten tuossa t-haaroittimessa? Pitäisikö sitten hommata kokeeksi laadukas (yli 10 e?) t-haaroitin? Eikö se olisi Elisan asia hommata asiakkaalle semmoset vehkeet ja hilavitkuttimet jotka oikeasti toimii eikä oo mitää pilipalitavaraa? 

 

Ongelma on hermoja raastava. Tämä kun saattaa toimia vaikkapa kuukauden mallikkaasti, mutta sitten yks kaks yllättäen ongelmat ilmaantuvat jälleen, niin että netti saattaa pätkiä päivässä useita kertoja! Eli mitäs ihmettä tässä nyt pitäisi tehdä? 

 

Modeemin olen resetoinut noin kuukausi sitten kun viimeksi oli ongelmia. Käytän langallista nettiä. Elisa viihde ollut käytössä vuodesta 2018 ja ensimmäisen vuoden toimi hyvin.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dilla 22 April 2021, 11:07

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Tilasin nyt uuden t-haaroittimen, kaippa se laadukas on kun hintaa oli 15 e. Sitä nyt odottelen ja katsotaan korjaantuuko vika sillä.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +7

Onko sinulla kuvaa siitä haaroittimesta? Sen pitää olla nimenoman tv-data-haaroitin, eikä tavallinen T-haaroitin.

 

Juu siis toki se on tuollainen tv/data-haaroitin.

Käyttäjätaso 5

Korjaantuiko @Dilla tuo ongelma tällä uudella haaroittimella? :smiley:

En oo vaihtanut vielä tuohon uuteen, kun jälleen netti onki pelannu hyvin. Panttaan sitä seuraavaan ongelmajaksoon.

Juu elikkäs nyt alkoi taas ongelmajakso muutaman kuukauden pelittämisen jälkeen. Vaihdoin tuon uuden tv/data-haaroittimen sekä lisäksi ostin kierteillä olevan antennipiuhan. Vika korjaantuikin noin viikoksi, kunnes nyt se alkoi uudestaan, eli useasti päivässä netti pätkii. Menee hermo. En mitenkään usko että vika on täällä päässä, sillä olen nyt mielestäni kokeillut kaikki kikat, mikä suinkin ongelmana voisi olla. :( 

 

Minulla kulkee nuo antennipiuhat aivan vierekkäin. En tiedä ottaako häiriötä toisistaan tms… älytöntähän se nyt olisi että systeemin toimiakseen toisen piuhan pitäisi kulkea lattian poikki! 

 

Viimeksi testatessaan vika ei ollut heidän laitteissaan. Mietin että olisiko vika sitten tuossa antennipistokkeessa? Jos teen vikailmoituksen ja vika löytyy siitä, tuleeko maksettavakseni se joku 70 e? Vähän hulluahan sekin olisi, sillä minulla ei ole osaa siinä minkälainen pistoke tänne on joskus 70-luvulla asennettu.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Viimeksi testatessaan vika ei ollut heidän laitteissaan. Mietin että olisiko vika sitten tuossa antennipistokkeessa? Jos teen vikailmoituksen ja vika löytyy siitä, tuleeko maksettavakseni se joku 70 e? Vähän hulluahan sekin olisi, sillä minulla ei ole osaa siinä minkälainen pistoke tänne on joskus 70-luvulla asennettu.

Kerros- ja rivitaloyhtiöissä operaattori vastaa myös antennirasioista, omakotitaloissa antennirasiat ovat asukkaan vastuulla.