Vastattu

Elisa Viihde Premium - ääni ja kuva pätkivät jatkuvasti

  • 19 May 2023
  • 1 kommentti
  • 234 katselukerrat

Olen asunut noin kuukauden uudessa asunnossa. 

Muuttaessa Elisasta sanottiin, että voin hyvin jatkaa mobiili 5G laajakaistaliittymän käyttöä myös uudessa asunnossani Elisa Viihde Premiumin kanssa, nopeutta kun on 600 M. Se ei kuitenkaan toiminut. Kaikki vähääkään suositummat ohjelmat jäivät katsomatta, koska kuva oli kauheaa suhisevaa pikselimössöä. Esim Charlesin kruunajaisten ja Euroviisujen katsominen onnistui vain, kun jakoi toisen operaattorin netin läppäriin ja yhdisti läppärin televisioon. Elisan kautta ei onnistunut lainkaan. 

Asiakaspalvelusta ihmeteltiin, että miksi ihmeessä minulla on 5G laajakaistaliittymä, kun nopeus vaihtelee mobiililaajakaistaliittymässä alkaen 20M:sta ylöspäin. Ennemmin kannattaa ottaa taloyhtiössä oleva kuituliittymä käyttöön ja siihen Elisan XLlaajakaistaliittymä, jolloin saa 300-600 M jatkuvasti. Ja se on toistakymmentä euroa kuukaudessakin halvempi kuin mobiililaajakaistaliittymä. JA tämä tieto siis kolme viikkoa edellisen neuvon jälkeen. 

No, nyt on yhtäaikaa käytössä sekä 5G mobiililaajakaista, että kuituliittymä XL. Nyt kuva ei ole aivan niin surkeaa pikselimössöä, mutta kuva ja ääni pätkivät jatkuvasti. Siis aivan jatkuvasti. Noin joka toinen-kolmas lause jäävät kuulematta. ja kuva jäätyy useita kertoja minuutissa. 

Käytössäni on 5G mobiililaajakaistan ja Kuituliittymä XL:n lisäksi Elisa Premium ja tuplaboksi, sekä saivat vielä myytyä HBO:n ja Viaplayn palvelut päälle, eli maksan Elisan palvelusta jo lähemmäs 100 € kk:ssa ja herran vuonna 2023 Pk -seudulla Kehä II:n sisäpuolella en pysty katsomaan TV:tä normaalisti, saati käyttämään muita palveluja. Elisan vakiovastaus on aina, että lisää pitäisi maksaa ja uusia sitäjatätä, sen sijaan, että ymmärrettäisiin, että asiakas on tehnyt sopimuksen tietyillä laitteilla ja palveluilla - jos Elisa ei sitä pysty toimittamaan, on niiden toimivaksi saattaminen, korjaus ja uusiminen ELISAN vastuulla ,ei asiakkaan. Asiakas ei ole lypsylehmä, jolle myydään silkkaa toimimatonta palvelua ja umpisurkeita laitteita, ja kun kerran saadaan koukkuun ilmoitetaan, että eihän se luvattu palvelu voikaan toimia näillä, kun pitää maksaa lisää ja lisää, eikä sittenkään toimi. 

Ketjuista löytyy vuodelta 2021 kommentit Elisa Viihteen jumiutuvasta äänestä ja kuvasta, joka on Elisan kommenttien mukaan tiedossa oleva ongelma, johon ollaan tuomassa ratkaisua. Nyt on jo herran vuosi 2023 kohta puolessa välissä ja yhä vielä kuvittelette olevanne oikeutettuja myymään silkkaa kuraa asiakkaille ja olevanne oikeutettuja vielä veloittamaan siitä. Jos myytte palvelua, sen pitää toimia. Jos se ei toimi, ette ole oikeutettuja maksuun, mutta olette oikeutettuja omalla kustannuksellanne korjaamaan tilanteen niin, että palvelut ja laitteet toimivat kuten on alunperin sovittu ILMAN ASIAKKAALLE AIHEUTUVIA LISÄKUSTANNUKSIA! Ja ilman, että asiakkaan pitää soittaa ylikalliiseen OmaGuru -palveluun, missä “Guru” käytännössä vain kohauttelee olkapäitään, ettei hän voi tälle yhtään mitään. 

Kudos sille Elisan Business Developerille, joka on keksinyt business mallin, millä täydellä kuralla ja toimimattomalla verkolla saadaan jatkuvasti koukutettua asiakasta ostamaan enemmän ja enemmän ilman, että ikinä päästään tilanteeseen, missä palvelu toimisi edes auttavasti niinkuin sen on ollut tarkoitus toimia. Rikolliseksikin toiminnaksi ja vähintään asiakkaan kusetukseksikin tätä kutsutaan. 

Itselläni on mitta täysin täynnä asiakkaan aliarvioimista, miten saan teiltä korvaukset sekä toimimattomasta palvelusta, että kaikista niistä työtunneista, mitkä ovat menneet teidän toimimattomien palveluiden kanssa takkuamiseen ja ‘testaamiseen’?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 22 May 2023, 10:39

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Ikävä kuulla, että mutkia on ollut matkassa eikä kaikki ole mennyt nappiin tämän osalta! 😢 Saisitko rimpautettua meidän asiakaspalveluun, niin saamme asian selvitykseen! 🙏

Lisäksi mukava nähdä, että olet löytänyt tiesi meidän matkaan OmaYhteisöön @Miksi Elisa kun ei toimi! 🔥

Osallistu keskusteluun