Vastattu

Elisa Viihde Roskakori, järjestys

  • 17 February 2021
  • 4 kommenttia
  • 193 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Minkälaiseen järjestykseen Elisa Viihteen Roskakorin sisältö järjestyy? Tämä olisi hyvä tietää, jos haluaa etsiä jonkun vahingossa Roskakoriin laittamansa tallenteen. Minulla ainakin on siellä niin paljon tallenteita, että on aikaa vievää etsiä sieltä yksi tietty tallenne, koska ne ovat sekavassa järjestyksessä ilman minkäännäköistä logiikkaa.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi wasd789 17 February 2021, 18:32

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Minulla ne on ainakin siten, että viimeiseksi poistettu on viimeisellä sivulla. Eli vahingossa jos poistan jotain on selattava atm 53 sivun päähän, koska järjestystä ei voi muutta eikä viimeiselle sivulle hypätä suoraan.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Testasin wasd789:n vastauksen poistamalla yhden tallenteen ja viimeisenähän se oli roskakodissa. On vain hankalaa, kun on 14 sivua poistettuja tallenteita ja niin monta kertaa pitää klikata. Pääasia kuitenkin on, että tiedän, miten roskakori toimii ja harvoinhan siellä täytyy käydä. Kiitos!

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Huomasin tuossa, että helpoiten sinne viimeiselle sivulle pääsee kun vaihtaa osoiteriviltä viimeisen numeron sen mukaan montako sivua niitä poistettuja tallenteita siellä on. Eihän tämä mitenkään käyttäjä ystävällistä ole, mutta toivottavasti helpottaa elämää.

P.S. Roskakorin kuvauksessa tuo 30 päivää on valetta, sillä minulla tallenteet ovat pysyneet siellä kunnes se tallenteiden maksimi säilytys 2 vuotta tulee täyteen. Tuosta saisi aika monta sivua vähemmän selata jos ne oikeasti lähtisi 30 päivän jälkeen kun ei noita edes saa manuaalisesti hävitettyäkään, ainoastaan palauttamaan.

P.P.S. Nyt kun tarkemmin tutkin niin on tuossa jo ensimmäiselläkin sivulla jotain tämän vuoden puolella tulleita ja poistettuja tallenteita, että en mene enää vannomaan tuosta aiemmasta logiigasta.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Tämä ‘mene viimeiselle sivulle’ tippi ei vaan toimi.

Jos poistaa nauhoitteen 1 päivä kuuta ja huomaa 25. päivänä että se pitäisi palauttaa koska sen uusinnasta puuttuu alku tai loppu (katso tätä), niin se poistettu nauhoite (jossa siis puuttuva alku/loppu voisi olla) voi olla keskellä tai missä vain kun on jo sen aikana ehtinyt poistaa vaikka kuinka monta nauhoitetta.

Miten voi olla ettei ole järjestysmahdollisuutta roskakorissa? Kuulostaa silkkaalta laiskuudelta.

Toinen feature mitä auttaisi olisi toki sitten search toiminto. Vai onko sekin liian vaikeata elisa viihteen koodareille? 

Minulla siis tällä hetkellä 2423 nauhoitetta roskakorissa jaettuna 49 sivuille. Kestää pitkän tovin kun käy ne kaikki läpi. 

Saa suorittaa, Elisa.