Skip to main content
Vastattu

Elisa Viihteen tallennekansio on tukossa, roskakorin tyhjennyksen jälkeen VAPAANA-kenttä yhä 0h

  • 6 October 2022
  • 1 kommentti
  • 74 katselukerrat

FINLUX Smart TV  on toiminut moitteitta yli vuoden. Nyt TALLENTEET ovat tukossa.  Kun poistan “vanhoja sarjoja tai elokuvia” ne siirtyvät ROSKAKORIIN, mutta kun tyhjennän ROSKAKORIN, se tyhjenee, mutta senkin jälkeen Vapaana-kenttä näyttää 0 h. “joskus” tämä on toiminut.  Kohdassa SARJAT on minulle täysin vieraita “jenkkisarjoja”, jotka eivät kiinnosta, mutta en saa niitäkään poistettua, nyt niitä on 204 ! Tallenekansiossa lukee 4124 ! Mitä se tarkoittaa ? Miten sen saa pienemmäksi ?
 



EDIT 10.10.2022 // tiivistetty otsikkoa luettavuuden vuoksi ja muokattu sitä kuvaavammaksi -draakki

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Onpas @maalaismarkku kurja kuulla että Finluxin TV lakkasi yhtäkkiä tekemästä yhteistyötä tallenteiden suhteen 😕 ilmeisesti Finluxin äly-TV ja Elisa Viihde sovellus käytössä, ymmärsinkö oikein? Kertoisitko vielä tuon tarkan Finluxin mallin? Jos ei ole ulkomuistissa tai nopeasti tarkistettavissa esim. tilausvahvistuksesta tai ostokuitista niin TV:n takaa todennäköisesti löytyy tuotetietotarra, mistä tarkan mallin voi luntata. 🙂 

Voit ainakin ensi hätään auttaa tallenneroskakorin ähkyä Elisa Viihteen nettisivujen kautta, mistä turhia tallenteita ja tallenneroskakoria voi myös onneksi kätevästi tyhentää. 👍🏼 

Jos Elisa Viihde oli asennettuna sovelluksena älytelevisioon niin kannattaa poistaa sovelluksen asennus kokonaan telkkarilta ja asentaa se sitten uudestaan, tämä kannattaa kokeilla aina ensi hätään vianrajaustoimenpiteenä jos sovellus temppuilee. 

Elisa Viihteen sovellus on tuettu tietyille Samsungin ja LG:n äly-TV-malleille sekä Android-käyttöjärjestelmää käyttäville älytelevisioille. Muilla älytelevisioilla Elisa Viihteen sovellus ei välttämättä toimi joko lainkaan tai kaikilta ominaisuuksiltaan niin kuin sen pitäisi, kun virallista teknistä tukea ei ole. 🤔 Elisa Viihde -sovelluksen ominaisuuksissa voi olla eroja riippuen minkä käyttöjärjestelmän laite  on käytössä.