Vastattu

Elisa viihteen tekstityksen fontti koko naurettavan pieni


Käyttäjätaso 1

Saako elisa korjattua viime “päivityksen”jälkeen ilmenneen tekstitysten fonttikoon muutoksen? Fonttikoko on lukukelvottoman pieni tiettyjen kanavien ohjelmissa tietokoneella tallenteelta katsoessa esim. SUB. Vielä toistaiseksi luettavassa kunnossa on esim. 6 kanava. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 16 April 2021, 14:00

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

10 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Saako elisa korjattua viime “päivityksen”jälkeen ilmenneen tekstitysten fonttikoon muutoksen? Fonttikoko on lukukelvottoman pieni tiettyjen kanavien ohjelmissa tietokoneella tallenteelta katsoessa esim. SUB. Vielä toistaiseksi luettavassa kunnossa on esim. 6 kanava. 

Moi @tyto_alba666 👋 Ikävä kuulla, että noita tekstityksiä joutuu nyt tihrustamaan. Olisiko sinulla jotain esimerkkiohjelmaa, jossa tekstitykset ovat huomattavan pieneksi jääneet? Katseletko tallenteita millä selaimella ja oletko vielä kokeillut samojen ohjelmien katsomista mobiilisovelluksella? Onko sillä puolen samanlaista silmien siristelyä havaittavissa? 👀

Käyttäjätaso 1

Moi selaimella ei ole väliä kaikissa, olen kokeillut neljällä eri selaimella. Tekstityksen koko riippuu kanavasta toistaiseksi. esim mtv3 ja sub js ava pienet tekstit vitos ja kutos kanavilla vielä ainakin ihan luettavan kokoinen fontti. En pällistele mobiilisovelluksella joten en tiedä niistä teksteistä. Käyttänyt vain selaimella elisa viihdettä

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Katseletko tallenteita millä selaimella ja oletko vielä kokeillut samojen ohjelmien katsomista mobiilisovelluksella? Onko sillä puolen samanlaista silmien siristelyä havaittavissa? 👀

Onko tällä oikeasti väliä? Eikös nykyään Elisa Viihde ikään kuin polta tekstit kiinni? Viittaan siis viimeisimpään API-muutokseen. Joten olipa katseltava näyttö suurikin, niin suhteessa kuvaan tekstitys on saman kokoinen.:thinking: Tarkoitan, että jos sitten katsoisi vaikka pienen pientä tekstiä sisältävää tallennetta suuressa TV:ssä, niin tekstitys toki on suurempaa, mutta kuvaan nähden edelleen saman kokoista. Eli voi olla vaikeaa seurata sitä, jos se on edelleen kuvaan nähden pientä, kun joutuu keskittymään pieneen alaan kuvasta. Parashan olisi, että voisi nopealla “vilkaisulla” lukea tekstit ja taas keskittyä kuvaan.

Vai tarjoaako Elisa Viihde erilaista versiota tallenteesta, riippuen millaiseksi laitteeksi Elisa Viihde laitteen tunnistaa.

Pahoittelen kysymyksiä, mutta jotenkin jäi sisäistämättä tämä uusi muutos.

 

Käyttäjätaso 1

Ja tässä on sreenshot AVA-kanavan teksteistä. Helppo lukea eikö?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Hukkuu kieltämättä aika pahasti tuo teksti tuossa esimerkissä :S Onko sulla mikä käyttöjärjestelmä käytössäsi ja mikä on yleisimmin sulla nettiselain käytössä? Mitä itse Win10+Chrome89 combolla testasin MTV3 tallennetta niin erittäin siististi erottui vaikka kuva oli ylöspäin skaalattu 1080p kuvanlaadusta koko ruudulle 1440p

Käyttäjätaso 1

tässä elisa viihde hercule poirot firefox chrome vivaldi win 10

Käyttäjätaso 1

Tässä YLE areena firefox chrome vivaldi win 10. on noissa eroa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Nojoo, konkreettista eroa tuossa kyllä nähtävissä. Itse kallistun enemmän pienemmän tekstityksen puolelle, mutta ymmärrän myös kaipuuta isommalle eli ideaalitilanteessa tuossa olisi säätömahdollisuus oman maun mukaan. Pistin aiheesta vähn kyselyä edemmäs, palaillaan kunhan kuullaan jotain vastausta :) 

Käyttäjätaso 1

Joo, tuli yllätys bonuksena kun hommasin HBO Nordicin niin siellä on tähän mennessä ollu liian pienet fontit kaikessa paitsi West worldissa. Luovun tilauksessa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Sen verran saatiin vastausta, että fonttikoon säätäminen on tulossa myös Viihteen nettisivuille. Aikaa tämän toteuttamiseen vielä kuitenkin menee, monta muuta päivitystä ja parannusta on vielä tämän edellä toteutustaan odottamassa. :slight_smile: