elisaviihde.fi -sivuilla bugi "tallennetuimmat tänään"

  • 5 June 2023
  • 5 kommenttia
  • 64 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Eli tuolla elisaviihde.fi -sivulla on itseasiassa parikin bugia. Ensimmäinen on, että ainakin itselläni näkyy ohjelman nimen alla kanava, tänään-teksti englanniksi ja kellonaika, esimerkiksi “MTV3 - today 19:30”. Muuten sivu on suomeksi joten varmaan tuon today-tekstinkin voisi suomentaa.

 

Toinen bugi on kun valitsee siitä Kaikki/Elokuvat/Sarjat -valinnasta vaikka Elokuvat ja laittaa listasta jonkun tallennukseen niin lista pomppaa takaisin Kaikki-moodiin mutta valintanappula jää edelleen Elokuvat -kohdalle.

 

Eivät ole isoja murheita mutta tuota tallennetuimmat-listaa tulee joskus käytettyä kun jostain saa tietää esim jonkun leffan tulevan minkä haluaa tallentaa ja silloin aina törmää noihin bugeihin.


5 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Mites onko tää vasta alkanu tää ongelma? 🤔 Tapahtuuko samaa myös toisella selaimella? Selain ja tietokone on kuitenkin asetettuna suomeksi?

Tuon toisen bugin osalta tiedustelisin että koskeeko siis tuokin elisaviihde.fi sivustoa vai onko se ongelma digiboksilla? Pikkasen kyselen tarkentavia että saan koppia asiasta. 😃

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Tuon ensimmäisen alkamisaikaa en osaa sanoa, joskus viikko sitten varmaan ensimmäisen kerran huomasin että tuo näkyy englanniksi.  Juuri kokeilin että ainakin linuxilla sekä Firefoxilla että Chromella näyttää englanniksi. Käyttöjärjestelmä on englanniksi mutta locale on kyllä määritelty suomeksi. En nyt muista tarkalleen miten selaimen kieliasetukset ovat mutta muualla ei tuollaisia vastaavia yksittäisiä englanninkielisiä sanoja ole esiintynyt.

 

Tuo toinen bugikin on samalla elisaviihde.fi -sivulla samaisessa Tallennetuimmat -kohdassa.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Voitko laittaa kuvaa vaikka noista bugeista kun en oikeen niitä nyt hahmota? 🤔 Testailtiin täällä päässä kans toistaa nuo ongelmat mutta ei saatu noita toistettua. @hyrava 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Tuossa siis näkyy tuo englanninkielinen Today -teksti joka on jokaisessa ohjelmassa nimen alla. Samoin tuossa näkyy tuo toinen bugi eli kun valitsee ensin “Elokuvat”, klikkaa jonkun tallennukseen (tässä kuvassa 007 Skyfall) niin “elokuvat”-nappi on edellen valittuna mutta klikkauksen jälkeen listalle tuli esimerkiksi Salkkarit ja Emmerdale sarjoista. Ennen kun painaa “tallenna” ohjelman kohdalta niin lista näkyy oikein eli pelkät elokuvat.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

En tosiaan saanu toistettua noita probleemia ite ollenkaan, joten vein kyssäriä eteenpäin tosta tekniselle puolelle. 👍 @hyrava 

Osallistu keskusteluun