Vastattu

HBO nordic kirjautuminen.

 • 2 December 2015
 • 33 kommenttia
 • 32605 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Voinko jotenkin kirjautua Hbo Nordicilta saamillani tunnuksilla digiboksin (netgem 7700) hbo Nordic sovellukseen? Ainoa kohta jonka löysin digiboksista on tilaa kanava...  Vai pitääkö palvelu tilata uusiksi digiboksin kautta??
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi iltsinen 3 December 2015, 08:50

Katso alkuperäinen viesti

33 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Olet aivan oikeassa, HBO pitää tilata erikseen Viihteen kautta, mikäli sitä haluaa katsoa digiboxilla. HBO:n kautta tilattuna palvelua ei siis valitettavasti saa Viihteeseen näkyviin. Oletko ehtinyt jo maksaa HBO:ta pitkäksi aikaa eteenpäin? Voin nimittäin toki tilata sen sinulle ja lisätä mukaan tarjouksen 🙂
Käyttäjätaso 2
Ok niin vähän arvelin. Kiitos tarjouksesta, mutta katselen chromecastilla hbo:ta muuallakin, eli ei tällä kertaa.
Hei,

tarkennan,että jos HBO lisätään kanavapakettiin, saako nettikatseluun tunnukset samalla rahalla?

Miksi ei voisi olla kuten Netflix, jota katsotaan sekä tvstä että netistä?
Käyttäjätaso 4
 • ? Jos otat HBOn Ohjelmakirjaston, niin sitä ei voi valitettavasti katsoa muualta kuin digiboksin kautta. Aition ohljemakirjastoa voi katsoa myös tietokoneelta tai mobiililaitteilta. 🙂
 • Käyttäjätaso 4
  Kunniamerkki
  Bamsku kirjoitti:
  @Aikku_ Jos otat HBOn Ohjelmakirjaston, niin sitä ei voi valitettavasti katsoa muualta kuin digiboksin kautta. Aition ohljemakirjastoa voi katsoa myös tietokoneelta tai mobiililaitteilta. :)

  Korjauksena tähän, että HBO:n ohjelmakirjastoa pystyy katsomaan digiboksin lisäksi myös Android- ja iOS-laitteilla, tosin iOS-sovellukseen tuki tuli vasta eilen julkaistussa versiossa 2.5.
  Käyttäjätaso 2
  No johan on taas perseestä. Kävin juuri tietokoneella tilaamassa HBO Nordicin kokeilujakson ja avasin Elisa Viihteen televisiossa ajatellen että jee pääsen katselemaan sarjoja. Ei vittu sitten.
  Käyttäjätaso 1
  Tämä on kyllä taas käyttäjien kiusaamista. Mikä tässä on edes perusteena? Otin HBO Nordicin ilmaisen koejakson, ja katselin ohjelmia selaimen ja puhelimen kautta. Ylivoimainen sisältö vakuutti - ajattelin että jatkan ilmaisen koejakson jälkeenkin, otetaanpa käyttöön Viihteen digiboksissakin. Ja nyt taas tätä. Kuka tästä hyötyy - ei ainakaan HBO eikä myöskään Elisa?
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +17
  Kysy Nunnucha myyntichatissa tai myyntinrosta tarjousta Viihteen HBO:on. Sieltähän vois lohjeta myöskin hyvä tarjous kokeilujaksoineen.
  Koittakaahan nyt korjata tämä HBO-tilaus niin että sitä voi katsella PC:ltä. Jos se vaatii uuden sopimuksen, niin neuvotelkaa se.

  Jos käyttäjänä tilaan suoraan HBO:lta, pystyn katsomaan PC:ltä, miksei Elisa Viihteen kautta?
  En tiedä joo perus elisaa... kun olin vielä soneran asiakas niin niillä kyllä toimii hbo:t sun muut tietokoneella, puhelimella ja digiboxilla ja on muutenkin toimivuudeltaan koko soneraviihde vuosia edellä nopeudessa ja käytettävyydessä jnejne.. joutuu kärsimään loppuun asti kahden vuoden sopimuksesta elisaviihteen kanssa..
  jep, huomasin itsekkin elisan lehtisessä että voi katsoa hbo:ta, iloisena ajattelin ettei tarvii enää huudattaa pleikkaria tai tietokonetta illalla. miksi AINA on jotain ongelmia ja jätetään "tuotteet" puoliväliin eikä voida hioa käyttäjä ystävällisemmeksi. ottaen huomioon että elisa taitaa vielä olla kallein laajakaista/viihteen tarjoaja. ainahan voin tietty vaihtaa tilauksen digiboxille mutta kyllä nyt jotenkin odotti että joskus asiat elektroniikka laitteissa hoituis ilman ongelmia.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Tietokoneella katsottavasta HBO:sta elisaviihde.fi kautta neuvotellaan vielä. Toivotaan vihreää valoa niin saadaan sekin sitten. HBO:n oma nettisivu kuitenkin toistaiseksi pysyy erillisenä. Nykyisellään Viihteeseen tilattua HBO:ta voi katsoa mobiililaitteilla ja Elisa Viihteen digiboksilla.
  Kiva yllätys. Peruin Netflix tilauksen kun olin HBOn sivuilta varmistanut että HBO toimii myös playstationissa, kun pitää toimia myös siinä Viihdeboxin lisäksi...

  Nyt tämä tilaus ei siis toimikkaan viihdeboxissa, ja Viihteen kautta tilattu ei toimi Playstationissa.

  Elisa Viihteen uutena asiakkaana voin sanoa että pettymys on suunnaton.

  Ihana 2v määräaikainen
  Onkohan tähän HBO katsottavuuteen tullut muutoksia? Elisa viihde on vaan, kun telkku on varattu niin haluisin katsoa läppärin kautta? Onko tämä jo mahdollista?
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Ei ainakaan toistaiseksi onnistu tuo Elisan kautta tilatun HBOn katsominen läppärillä.
  Käyttäjätaso 1
  Ei myöskään voi katsoa Chromecastilla 😞 . Älytöntä
  Käyttäjätaso 4
  Kunniamerkki +2
  Ei myöskään voi katsoa Chromecastilla 😞 . Älytöntä
  Haluaako HBO jakaa muillekin tähän oikeuksia niin se on vähän niin ja näin. Paljon tuossaki on kaikennäkösistä sopimuksista ja oikeuksista kiinni myös.
  Käyttäjätaso 1
  Puuuuh. Tulin tehneeksi HBO-tilauksen netissä ja oletin ilman muuta että sen sitten näkee myös viihteen digiboksista. Aika iso pettymys kun ei mistään löytynytkään sisäänkirjautumistietä, vain se tilausnappi, ja nyt tietoa haeskeltuani selviää että pitäisi tilata toinen. Virittelyksi menee. yäks. Pelkkään elisan boksiin en sitä halua.
  Käyttäjätaso 4
  Kunniamerkki +11
  Joo eli jotta HBO:ta voi katsoa myös Viihteen digiboksilla ja Viihde -sovelluksella, niin HBO tulee olla myös tilattuna meidän kautta.:)
  Joo onhan tämä nyt ihan totaalisen perseestä taas kerran. Huomasin saman homman kun koitin pc:n kautta Hbo:ta katsella ja oman aikani yritin kirjautua sisään. Elisa kyllä aina jaksaa tuottaa pettymyksiä... Ja nyt kerran kun aloin avautumaan niin sanottakoon samalla, että se v**un "200 euron arvoinen digiboxi" mikä sieltä tuli on aivan susi. Kuumenee, kaatuilee, tilttaa ja sammuu ihan miten sattuu. Tosiaan 2 vuotta naimisissa nyt sen v**un viihteen kanssa, mutta ei voi syyttää kun itseään (ja tietenkin elisaa). Oli muuten viimenen kerta kun mitään palveluita puhelimen kautta hommaan. Kyllähän tästä vähän kusetettu olo tuli

  EDIT: Moderoitu voimasanat piiloon. -Red
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Digiboksin ei tietenkään tule tilttailla tai sammuilla itsekseen jatkuvasti. Jonkun verran se voi käytössä kuumeta ja tämän vuoksi on tärkeää pitää boksi avoimella tasolla jotta ilma pääsee kiertämään. Sammuileeko boksi itsekseen ihan kesken katselun? Kerro hieman tarkemmin miten nuo ongelmat ilmenee ja millaisia tilanteissa, niin voin auttaa niiden kanssa.
  Moro,

  Täältä kanssa ihan vaan käytettävyyden näkökulmasta, olisi hienoa jos olisi vapaus valita tilaako sen elisan kautta vai onko jo voimassa oleva tilaus.
  Toki vanhan voi perua ja uusi tilaus elisan kautta mutta taitaa mennä historia tiedot HBOn puolelta siinä samalla.

  Ehdottomasti pitäisi olla niin kuin on Netflixin osalta, ja miksi ei siinäkin niin että voi tilaa teidän kautta tai jos on jo tilaaja suoraan muuta kautta niin sen ku kirjautuu sisään.
  Moi,
  Samsung Galaxy S7:n näyttö ja ääni voi jakaa PC:lle Sidesync sovelluksen kautta ja starttaa elisaviihde S7:issä ja katso PC:stä. Lisää tietoa englanniks:

  https://www.technipages.com/galaxy-s7-how-to-connect-to-pc
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +22
  Moro! Laitetaan tännekin tiedoksi, että HBO toimii nykyään myös suoraan selaimessa sekä Chromecast tuki tuli myös 🙂 Tarkemmin aiheesta täällä
  Yrittäkääs nyt saada tuo hbo toimimaan elisa viihteessä myös niille joilla on jo tunnukset. Naurettavaa touhua teidän osalta!

  Osallistu keskusteluun