Vastattu

Hiiren osoitin ei näy

  • 14 August 2021
  • 9 kommenttia
  • 291 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Eilisestä alkaen kun aloittaa katsomaan tallennetta hiiren osoitin ei näy muuta kuin tietyillä alueilla ollessaan. Ylävasemmalla missä on poitumis nappi ja infoalue (nämä eivät kuitenkaan tule näkyviin - ainoastaan osoitin) ja lisäksi jos tallenne on keskeytettynä se näkyy keskellä play-napin kohdalla. Jos vahingossa löytää alaosaan missä aikajana ja asetukset löytyvät syttyy myös infoalue ja poistumis nappi näkyville, mutta kaikki taas katoaa kun hiiri poistuu tältä alueelta.

Vika korjaantuu yleensä ensimmäisen mainoskatkon kohdalla, mutta en ole onnistunut löytämään näppäin tai hiiren painallus yhdistelmää joka korjaisi vian heti, muuten kuin vain räpeltämällä eri komentoja villisti hetken aikaa missä taas ei ole mitään järkeä. Kokeilin myös pari minuuttia vain heilutella hiirtä jos kyseessä olisi jonkin sortin ajastin, mutta sillä ei ollut vaikutusta ainakaan tuon parin minuutin aikana.

Tämä vika vaikeuttaa erittäin paljon palvelun käyttöä, sillä takaisin-nappi sekä alapalkki pitäisi normaalisti tulla näkyviin aina kun hiirtä liikuttaa videon kohdalla, mutta nyt sinne pitää löytää ikään kuin sattumalta sokkona.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi wasd789 26 January 2022, 17:42

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Moi @wasd789 ! Hieman haastavalta tämä hiirijahti nyt kuulostaa. 🤔

Onko tämä ongelma siis Viihteen selainversiolla (https://elisaviihde.fi/) ? Käytätkö sivua minkä mallisella tietokoneella ja mitä selainta käytät? 🔍

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

@MiikaMoi Kyllä selainversiosta on kyse. Tietokone on ihan itse kasattu, jossa alkukesästä asensin windowsin uudelleen puhtaana. Selaimena käytän Firefoxia, joka päivittyy automaattisesti. Minulla on ollut jo aiemmin ongelmia, ettei äänentaso tallennu, mutta siitä on keskustelu avattu toiseen ketjuun. Tämä on nyt ihan tuore ongelma ja varsin omituinen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@wasd789 - Varmistuksena, oletko vastaavaa huomannut missään muussa palvelussa kuin Elisa Viihteellä? Mikä Firefox-versio sulla on käytössä, ja toistuuko tuo sama esim. Chromella?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@wasd789 - Itseasiassa nyt kun itse testailin niin sain saman toistumaan, jännästi tuntuu tuo kursori tosiaan jatkuvasti katoilevan! Kiitokset huomiosta, vein tästä tietoa eteenpäin. :slight_smile:

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

@Keinotekoinen En pääse nyt katsomaan tarkkaa versiota, mutta sen pitäisi olla uusin, koska se päivittyy minulla automaattisesti. En ollut törmännyt vastaavaan vikaan missään muualla. En ehtinyt testata muilla selaimilla, mutta ainakin se ääni ongelma oli myös edgellä.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

@wasd789 - Itseasiassa nyt kun itse testailin niin sain saman toistumaan, jännästi tuntuu tuo kursori tosiaan jatkuvasti katoilevan! Kiitokset huomiosta, vein tästä tietoa eteenpäin. :slight_smile:

@Keinotekoinen Tästä on nyt kulunut jo aika kauan ja vika on edelleen ja häiritsee päivittäin. Ollaanko tätä aikeissa korjata vai minne se tieto vietiin?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Tieto on kyllä viety ja kävin tarkistamassa aiheeseen liittyvää keskustelua täällä meidän päässä. Laitetaas uudelleen kysymystä aiheesta menemään!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

@wasd789 Saatiin hetki sitten korvanappiin tietoa, että tämä olisi korjattu. Pystytkö vahvistamaan? :sunglasses:

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

@JJesseJ  Joo, kävin juuri testaamassa ja näyttäisi hiiri taas näkyvän niin kuin pitää. Kiva, että tämä saatiin nyt korjattua. Kiitos.