Honorin mielestä Elisa viihde android sovellus on virus

  • 25 April 2024
  • 2 kommenttia
  • 114 katselukerrat

Honorin mielestä Elisa viihde android sovellus on virus

 

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7

 

Voi olla, että liittyy tuohon:

https://suomimobiili.fi/ilmestyiko-huawei-tai-honor-puhelimeesi-pelottava-virusilmoitus/ 2.11.2023

Ilmestyikö Huawei- tai Honor-puhelimeesi pelottava virusilmoitus? Tietoturvayhtiö vahvisti kyseessä olevan virhe ja korjaus on jo saatavilla.

“Puhelimiin ilmestyvässä viestissä kerrotaan, että Google vaikuttaa olevan haittaohjelma, joka aiheuttaa turvallisuusriskin. Lisäksi Googlen kerrotaan pystyvän ”lähettämään yksityisiä tekstiviestejä, huijata käyttäjää maksamaan aikuisille suunnatusta sisällöstä, asentamaan sovelluksia tai varastamaan yksityisiä tietoja”.

“On kuitenkin selvinnyt kyseessä olevan väärä hälytys, sillä se on virhe. Huawei on vahvistanut kyseessä olevan virhe tšekkiläisen tietoturvayhtiö Avastin tarjoamassa palvelussa. Huawei on hankkinut puhelimiinsa virusten havaitsemis- ja poistomoottorin Avastilta, jonka myötä virhe on tapahtunut. Tämän on myös Avast itse vahvistanut.”

(Liekö vaiva uusiutunut.)

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Ainakaan tässä kohtaa ei ole meidän tietoihin tullut enempää ilmoituksia asiasta eli mahdollisesti nyt väärä hälytys. En ollut kuullutkaan tuosta Huawei ja Honor puhelimia vaivanneesta ilmoituksesta, minkä Kimblez tuossa yllä linkkasi. Ihan mielenkiintoinen kyllä. 🤔

Osallistu keskusteluun