Katsojakokemus ios/TVos laitteilla(apple tv)

  • 15 November 2020
  • 3 kommenttia
  • 629 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia

Katson olohuoneessani ust-projektorilla sisältöä apple tv:n kautta, ja apple tv:n elisaviihde sovellus ei mahdollista live tv:n katsomista tai tallentamista. Peilaaminen puhelimella on ihan ok, mutta suboptimaalinen tapa. TeliaTv:n kautta kanava surffaus puhelimen sovelluksen kautta sujuu paljon helpommin, heidän apple tv sovellus on myös parempi, mutta kanava surffaus pitää tehdä puhelimella, jotta ei joudu palamaan ohjemaoppaaseen ja tallentamaan tiettyjä kanavia, jotta niitä voi katsoa apple tv:ssä. Puhelimen sovellus toimii heillä niin että kun kerran tallennuksen valinnut, niin kanavalta toiselle hyppiminen on suht sujuvaa peilausta käyttäen. Toivoisi kuitenkin että kaikki katsominen sujuisi suoraan apple tv sovelluksen kautta(edes niin kuin TeliaTV ios sovellus toimii, tallennuspelleily jotta voi katsoa livetv on minimoitu. Tässä on ilmeisesti jokin riitaa tuotantoyhtiöiden ja jakuluyhtiöiden väillillä, josta asiakkaat kärsii). 

Minulla oli koekäytössä Elisa premium, mutta sen käyttöliittymä oli vanhanaikainen, ja tuli yksi ylimäärääinen digipurkki näkyville, ja jouduin käyttämään kolmea kaukosäädintä kun ilman premiumia pärjään yhdellä, kun käytän vain apple tv:tä. Mitään lisäarvoa premium ei tuonut, se olisi vain maksanut 500€/ 2 vuotta ja vain yksi lisäkanava CNN tuli esiin eikä sekään HD laatuisena. Myöskään BBC ei ollut HD, ja niiden katsominen 130” ruudulta ei ollut kivaa. Edes lisämaksusta ei premiumiin saa liitettyä esim. kanavapaketti mix, joita voisi katsoa kaikilla ios/tvOS laitteilla. Se mahdollisuus on vain kaapelitalouksilla, vaikka minulla on Elisan 4g netti, joka riittävän nopea, ja mahdollisuus vaikka 5g yhteyteen. 

Asiakas on aina oikeassa ja tulisi tarjota mahdollisuus tarjota palveluita siinä muodossa kun he haluavat niitä käytää. 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kiitos kun jaksoit kirjailla kattavasti palautetta :) Harmillista että palvelu ei vielä ole tarjonnut täysin sitä mitä kaipaisit, mutta toivottavasti saadaan kehitystyöllä parannettua kokemusta :) Premiumista sen verran että pakkohan sitä purkkia ei ole näkösällä pitää, siinä kaukosäädin käyttää Bluetoothia jolloin sen voi halutessaan maisemoida johonkin piiloonkin :) 

Onko Apple TV tulossa takaisin myyntiin Elisan verkkokauppaan?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Onko Apple TV tulossa takaisin myyntiin Elisan verkkokauppaan?

Näillä näkymin ei ole :/