Kesäkuun uutuudet Elisa Viihde vuokraamossa

  • 14 June 2023
  • 3 kommenttia
  • 241 katselukerrat
Kesäkuun uutuudet Elisa Viihde vuokraamossa
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1494 kommenttia

BONGAA KESÄN KUUMAT UUTUUDET ELISA VIIHTEESTÄ


Kesäkuu on täällä! Kaipaatko uusia leffoja tv:n uusintojen sijaan? Kurkista alta, mitä uutuuksia on tulossa Elisa Viihteeseen vuokrattavaksi tai ostettavaksi omaan digitaaliseen leffahyllyyn.

 

Women Talking – Tositarina uskonlahkon julmasta arkitodellisuudesta
 


Miriam Toewsin tosipohjaiseen romaaniin perustuvassa elokuvassa suljetun mennoniittiyhteisön naiset saavat selville, että uskonlahkon väkivallattomat opit eivät vastaa heidän arkitodellisuuttaan. Naisten huumaaminen ja raiskaaminen on arkipäivää yhteisössä. Naisilla on kolme vaihtoehtoa: heidän on joko vaiettava, paettava tai taisteltava vastaan. Woman Talking oli vuoden 2022 parhaan elokuvan Oscar-ehdokkaana. Kehuttu draamaelokuva koskettaa ja herättää tunteita.

OSTA TAI VUOKRAA TÄSTÄ
 

The Fabelmans – Elokuvalegendan kasvutarina

 


The Fabelmans -elokuvassa ohjaajalegenda Steven Spielbergin lapsuus ja nuoruus on muutettu fiktiiviseksi elokuvaksi. Elämäkerrallinen elokuva kertoo Sammy-pojasta (Gabriel LaBelle), jonka haaveena on päästä tekemään elokuvia. Kun nuorukaiselle selviäää perheen synkkä salaisuus, hän alkaa etsiä totuutta elokuvista. Spielbergin itsensä ohjaama elokuva sai seitsemän Oscar-ehdokkuutta. Inhimillisen ja lämminhenkisen elokuvan parissa on vaikea olla herkistymättä

OSTA TAI VUOKRAA TÄSTÄ

 

The Whale – Oscar-palkittu draama on vaikuttavaa katsottavaa

 


Darren Aronofskyn ohjaamassa psykologisessa draamaelokuvassa sairaalloisen ylipainoinen ja syrjäytynyt opettaja yrittää muodostaa uudet välit hänestä vieraantuneeseen tyttäreensä. Pienen budjetin elokuva on ollut menestys monillakin mittareilla. Paluun valkokankaille tehnyt Brendar Fraser palkittiin roolistaan parhaan miespääosan Oscarilla. Käytännössä yhteen huoneistoon sijoittuva The Whale on vaikuttava elokuva miehestä, jonka elämää varjostavat tuska, häpeä ja syyllisyydentunteet.

SAATAVANA OSTOELOKUVA JO NYT, TULOSSA VUOKRATTAVAKSI 10.7

 

Shazam! Fury of the Gods – Supersankariviihdettä parhaimmillaan

 


DC Comicsin sarjakuviin perustuva elokuva kertoo kolmesta muinaisjumalasta, jotka saapuvat kostonhimoisena maapallolle ja alkavat etsiä heiltä varastettua taikuutta. Supervoimat jylläävät ja koko maailman kohtalo on vaakalaudalla. Zachary Levin tähdittämä elokuva on jatko-osa vuoden 2019 elokuvalle Shazam! Tämä toimintapläjäys tarjoaa ehtaa ”aivot narikkaan” -ajanvietettä.

OSTA TAI VUOKRAA TÄSTÄ

 

Avatar: The Way of Water – Häikäisevän upea tieteisspektaakkeli

 


Vuodenvaihteessa ensi-iltansa saaneesta Avatar: The Way of Waterista tuli yli 2,2 miljardin dollarin lipputuloillaan maailman kolmanneksi tuottoisin elokuva. Eeppinen scifi-seikkailu sijoittuu kymmenen vuoden päähän ensimmäisestä vuoden 2009 Avatar-elokuvasta. Koukuttava kerronta ja häikäisevän upeat erikoistehosteet luovat kolmetuntisesta elokuvasta spektaakkelin, jota muistellaan vielä pitkään.

SAATAVANA OSTOELOKUVANA JO NYT, TULOSSA VUOKRATTAVAKSI 20.6

 

John Wick: Chapter 4 – Toimintaviihteen rautaisannos

 


Huippusuositun elokuvasarjan neljännessä osassa Keanu Reevesin esittämä palkkatappaja John Wick yrittää nitistää High Table -murhajärjestön lopullisesti. Sitä ennen hänen on kohdattava joukko muita verivihollisiaan. John Wick 4 on visuaalisesti komea jättibudjetin elokuva, jota kuvattiin eri puolilla maailmaa. Tarjolla liki kolme tuntia toimintaa. Popparit esiin ja katsomaan!

TULOSSA VUOKRATTAVAKSI 20.6.

 

Risto Räppääjä ja Villi kone – Räppääjä katoaa pelimaailman syövereihin

 


Risto Räppääjä -elokuvista on tullut lapsiperheiden ikisuosikkeja, eikä Maria Sidin ohjaama Risto Räppääjä ja Villi kone -elokuva tee poikkeusta. Tällä kertaa Räppääjä seikkailee pelimaailman pyörteissä ja mukana ovat monet aiemmista elokuvista tutut hahmot. Risto Räppääjää ja Nelli Nuudelipäätä näyttelevät ensi kertaa Otso Törmälä ja Meri Lahikainen. Katsoja voi bongata elokuvasta myös erikoisuuksia, kuten Jari Litmasen pitsalähettinä. Ihanan kesäinen elokuva sopii koko perheen sadepäivän ratoksi.

SAATAVANA OSTOELOKUVANA JO NYT, TULOSSA VUOKRATTAVAKSI 26.6.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Melkoinen lista laadukasta katsottavaa! 😎 John Wick 4 menee ainakin itsellä näistä katseluun, ihan vain koska Keanu on mahtava. Mitäpäs muut OmaYhteisöläiset näistä leffoista tuumaa? 😊

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

John Wick on pakko nähdä, kun aiemmat osat on katsottu myös. 😎 Lisäksi tuo uusi Shazam täytyy vilkaista, kun nuo sarjakuviin perustuvat leffat ovat myös lähellä sydäntä. 😅

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +8

The Fabelmansin ehdin katsoa jo leffateatterissa, sitä voin suositella muillekin! Ehdottomasti katson vuokraleffojen uutuuksista elokuvat Women Talking ja The Whale.

Osallistu keskusteluun