Vastattu

koko perheen sähköpostitilit ja puhelinnumerot hakkeroitu

  • 2 toukokuu 2020
  • 27 kommenttia
  • 1854 katselukerrat

Miten voimme toimia, kun koko perheen tilit ja puhelinnumerot on hakkeroitu  express vpn :n kautta ja todennäköisesti ostoja tehdään koko ajan klarnan, appstoren ym kautta.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 3 toukokuu 2020, 14:59

Mikäli liittymät Elisalta, OmaElisan kautta liittymille mobiilimaksamisen estot päälle. Viimeisenä toimenpiteenä toki liittymän sulkeminen ja uuden liittymän avaaminen. Tällöin vaihtuu myös puhelinnumero.

 

Netflix, F-Secure, Xbox/Microsoft yms. tileille salasanan vaihto välittömästi. Jos teillä on jotain muuta VPN -yhteyttä käytössä kuin F-Secure Freedome, kannattaa niidenkin käyttö lopettaa heti ja poistaa asennukset kaikilta laitteilta.

Katso alkuperäinen viesti

27 kommenttia

Tälläkin hetkellä näkyvät online täällä uusina käyttäjinä. Puhelinnumeroni on  julkinen, vaimoni siis ja lasten ei. Mutta ovat päässeet myös minun tililleni vaimoni puhelimen hakkeroinnin jälkeen, vaimon sotu tiedossa hakkerilla.

osaisiko anromppa auttaa?

 

Täällä joku myös kyseli tuota Tallinnassa toimivaa elisan liittymien  käyttöä uutena käyttäjänä. Jospa hänellä olisi tietoa?

Onko ketään paikalla, joka pystyisi neuvomaan mahdollisimman nopeasti. Minun tunnuksillani oli jo näköjään tänne luotu joku jarski-tunnus. Itse en ole sitä tehnyt ja nyt viestit vaan käydään katsomassa, mutta kukaan ei auta, onko kyseessä syylliset?

Koko nelihenkisen perheen rahat siis vaarassa. Vaimon tunnuksilla menty elisa-virusturvaan ja freedomeen ja asennettu ne myös omille laitteille. Sen lisäksi heillä käytössä tuo Vpn express. Wifilähetin siihen asennettu meidän autoomme, mutta emme löydä sitä.

Onko poliisille ilmoitus ainoa ratkaisu. Joutuisimme olemaan koko perhe ilman älylaitteita ja lapset tarvitsevat niitä mm. etäkoulussa. Nyt kirjastotkin kiinni, eli julkiseen nettiin ei pääse.

17 katselukertaa ja kukaan ei osaa ottaa kantaa klo 17.45?

Vaimolla lisäksi rinnassa bluetoothin kautta toimiva stimulaattori, jolla yhteys helppo saada kodin kaikkiin laitteisiin. Onko siis vaihtoehdot poliisi vai vaimon muutto?

20 katselukertaa klo 17.55, eikä vieläkään mitään tietroa kellään?

Nyt 22 katselua klo 17.56

Meidän lasten xbox-pelitili ja netfilx siis myös mennyttä.

 

Odottelen täällä linjalla tuohon seitsemään saakka, jos joku vastaa. Jos ei tule vastuksia, katson huomenna uudelleen ja menemme ilmeisesti koko perhe maanantaina poliisille????

webstoret, google-play kaupat, appstoret, klarnat, gigantin tilit ym. kaikki siis nyt ilmeisesti yhden tai kahden  nettipelaajan käytössä

 

26 katselukertaa klo 18.00

Palaan katselemaan, onko tullut vastauksia myöhemmin.

Nyt siis 29 katselukertaa klo 18.07

 

32 katselukertaa nyt klo 18.10

Puoliso käyttänyt saunalahden prepaidia nyt viime aikoina, mutta sitäkään puhelinta ei saa enää auki ja siihen käytiin juuri tänään lataamassa lisää rahaa ja hänen uusi kännykkänsä oli rootattu. 34 katselukertaa klo 18.11.

Emme haluaisi tähän poliisia sekoittaa, mutta onko se ainut vaihtoehto?

Hakkerilla onko itsellään tähän vastausta? Kun nuo katselukerrat vaan lisääntyvät. Lapset ja itse kuin myös vaimo emme ole peittäneet puhelimella kasvoja ja kasvontunnistukset ja sormenjälkitunnistukset kaikilla käytössä.

Tääläkin hetkellä eilsan virusturva näyttää olevan koneella aktiivinen, vaikka vaimo poisti sen kaikilta laitteilta jo ainakin viikko sitten. Toisen lapsen puhelimelta soitti ja pyysi, että se poistettaisiin kaikilta laitteilta.

Virusturva palasi lasten puhelimiin ja tähän koneeseen jota käytän ensimmäisenä. Vaimon tietokone puhdistettu ja tyhjätty viikko sitten, eikä ole ollut käytössä.

40 katselukertaa klo 18.22.

Osaisiko hakkerit itse vastata, kun katselukertoja jo 43.

Nyt kun katselukertoja 45 ja paikalla olen vain itse tietokoneen kautta, palaan huomenna katsomaan, onko tullut ehdotuksia. Puoliso yrittää silläaikaa avata puhelimensa, jossa tuo Saunalahden prepaid. jossa pitäisi olla saldoa kovasti vielä jäljellä.

Osallistu keskusteluun