Mihin hävisi Eurosport 1 sovelluksesta ?

  • 29 April 2021
  • 1 kommentti
  • 240 katselukerrat

Viimeisimmän päivityksen myötä ohjelmaoppaasta hävisi Eurosport 1 ja tuli tilalle Paramount.

Eli enää ei pysty Eurosport ykköstä katsomaan edes apin kautta, mutta lupauksista huolimati Eurosport player/Discovery plus tai mikä lieneekään loistaa yhä edelleen poissaolollaan.

Ja tämä tapahtui tietysti Snookerin mm-kisojen semifinaalien aikaan, kutakuinkin ainoan itselle todella tärkeän ohjelman  Le Mansin kisojen lisäksi.

Nyt alkaa pikkuhiljaa tulla jo mitta täyteen täyteen tätä Eurosport -puuhastelua. Kohta olen maksanut paketista jo vuoden verran, eikä sitä voi vieläkään katsoa kuin yhdellä digiboksilla.

Ei se ihan oikeasti voi kestää noin kauaa saada ohjelmisto konfattua/koodattua.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Johan nyt :open_mouth:  onpa kurja kuulla. Meidän testilaitteilla ei saatu toistettua tätä ongelmaa, katosiko Eurosportin kanavat siis sekä digiboksin ohjelmaoppaasta että sovelluksen Kanavilla nyt -osiosta, vai vain jommastakummasta? 

Joskus on käynyt niin että jos kanavalistaukseen on tehnyt muutoksia niin ohjelmaopas on joskus harvoin voinut mennä siitä hieman sekaisin. Kannattaa palauttaa digiboksille tehdasasetukset tältä sivulta löytyvien ohjeiden mukaan niin ongelman pitäisi korjautua digiboksilla :slight_smile:  Eurosport 1 -kanavan kanavapaikka on 525 ja Eurosport 2 kanavapaikka on yhä 590.

Elisa Viihde -sovelluksesta löytyy kanavien käynnissä olevat ohjelmat Kanavilla nyt -osion kautta Android- ja iOS-laitteilla. Täällä on vielä listattu mitkä kanavat näkyvät tuota kautta, ja siellä pitäisi yhä olla Eurosport 1 & 2 kanavat kyllä katseltavissa. Jos sovelluksessa jotkin sisällöt näkyvät oudosti, kannattaa poistaa sovelluksen asetus laitteelta ja asentaa se varmuuden vuoksi uudelleen. :thumbsup_tone2:

Tuon Eurosport Playerin puolesta en voi kuin pahoitella :sweat:  olisimme halunneet sen jo kuukausia sitten asiakkaiden käyttöön, mutta matkaan on valitettavasti tullut monta mutkaa. Teemme yhä kovasti töitä sen eteen että saisimme tuota vastaavan suoratoistopalvelun Discovery+ Viihteelle mahdollisimman pian. Täältä löytyy siihen liittyen vielä lisätietoa ja päivitämme myös tuota sivua kun uutta infoa on saatavilla.