Vastattu

Ohjelma alkaa väärästä kohtaa Elisa Vihteellä

  • 26 January 2021
  • 3 kommenttia
  • 348 katselukerrat

Minua ottaa edelleen päähän se että “elisa viihde premium:joy: “ päättää mistä kohdasta ohjelman katsoo. Se tuo tilanteen että siirrytään suoraan 80 luvulle kelailemaan videoita. Mikä ihme tässä on niin vaikeaa että asiakas ei saa itse päättää mistä kohdasta ohjelmaa haluaa katsoa.

Olen aiemminkin valittanut asiasta mutta kyllä ELISALAISET TIETÄÄ PAREMMIN MISTÄ KOHDASTA MINÄ HALUAN KATSOA OHJELMAN. MISTÄ TÄMÄ YLIMIELISYYS ASIAKASTA KOHTAAN! OLLAANKO ME ELISAN ASIAKKAAT JOTENKIN VÄHEMMÄN ÄLYKKÄITÄ KUN ELISAN PITÄÄ PÄÄTTÄÄ MISTÄ OHJELMAMME ALOITAMME KATSOA. SAA...A ET ALKAA PÄÄ  SAVUTA.

MINULLE SANOTTIIN TÄÄLLÄ ETTÄ MAKSUTV PUOLELLA ON TÄLLAINEN KÄYTÄNTÖ EI MUUTEN PIDÄ PAIKKAANSA SIELLÄ ASIAKAS PÄTTÄÄ MISTÄ OHJELMAN ALOITTAA TÄMÄ ONGELMA KOSKA  ELISAVIIHDE PREMIUMIN ASIAKKAIDEN OMIA NAUHOITUKSIA

ANTAKAA NYT JO POTKUT SILLE IDIOOTILLE JOKA ON PÄÄTTÄNYT TÄMÄN ASIAN JA KORJATKAA ASIA

 

USKOMATONTA ETTÄ TÄLLASTA ON VIELÄ 2020 LUVULLA. ASIOIDEN PITÄIS MENNÄ ETEENPÄIN EIKÄ VUOSIKYMMENIÄ TAAKSEPÄIN

JA TÄSTÄ VIELÄ PITÄÄ MAKSAA YLIMÄÄRÄISTÄ

 

ELISAVIIHDE PREMIUM :rage: ANNA MUN KAIKKI KESTÄÄ

 

EDIT / Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi, vanha otsikko: MIKSI ELISA PÄÄTTÄÄ MISTÄ OHJELMA ALKAA -MiikaMoi

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi BK_viihde 27 January 2021, 13:38

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

En osaa vastata kysymykseesi. Kysyn sinulta: miksi maksat tuollaisesta "palvelusta"? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Elisa on vetäytynyt tässä sen taakse, että asiakas on laittanut tallenteen tallentumaan kellonajan mukaan eikä ohjelman mukaan, vaikka tallenne valitaan ohjelman mukaan eikä siis kellonajan mukaan. :no_mouth:

Siis jos ohjelma “Hopon poppoo” on tarkoitus esittää klo 21:00-21:45, niin valitsemalla tuo ohjelma tallennukseen Elisalla tallennetaan kuitenkin tuo aikaväli ja alkuun ja loppuun hieman lisäaikaa. Sen sijaan Elisan pitäisi tallentaa se “Hopon poppoo” ohjelma, joka valittiin, vaikka se tulisikin ylimääräisten uutisten vuoksi klo 21:20-22:05.

Vetoavat sopimuksiin ohjelman tarjoajien kanssa, mutta tämä on palsternakkaa tai sitten tehty kädettöminä tai liian pitkäksi venyneen saunaillan jälkeen tosi avuttomat sopimukset.

Digikanavien tallennus olisi tosi helppo toteuttaa juuri silloin kun ohjelma tulee, aivan kuten vhs-aikakaudella PDC-koodin avulla päästiin. Digikanavat sisältävät PDC’tä vastaavat tiedot.

Halusta ja viitseliäisyydestä tuo on oikeasti kiinni.

 

EDIT / Siistitty monikieliset kirosanat. -MiikaMoi

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Tässä taisi olla ongelmana se, ettei kesken jääneestä ohjelmasta kysellä erikseen että katsotaanko alusta vai kesken jääneestä kohdasta.

Jos avaat premiumilla tallenteen mistä vain muualta kuin vanhasta tallenne-sovelluksesta,  niin “Toista alusta”-valinta on näkyvillä ja “nuoli ylös+ok” aloittaa toiston alusta.

Osallistu keskusteluun